Το Match Program του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης σε ηλεκτρονική μορφή!

0
92

Π.Α.Ο.Κ. Match Program by Daniel Harvey

Στην υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας προχώρησε ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης, εκδίδοντας match program, ενός περιοδικού δηλαδή στα πρότυπα των επαγγελματικών σωματείων.

 

Στόχος ήταν μέσα από αυτόν τον ιδιαίτερο (και μοναδικό για τα δεδομένα της Λακωνίας) τρόπο να παρουσιαστεί το σωματείο της Κοκκινόραχης στον φίλαθλο κόσμο, αναδημοσιεύοντας αναρτήσεις από το blog της ομάδας.

 

Στο περιοδικό που εξέδωσε ο «Όμιλος» παρουσιάζεται με χιουμοριστικό, καυστικό και ιδιαίτερο τρόπο η περασμένη σεζόν 2013-2014, όπως καταγράφηκε στο ιστολόγιο pao-kokk.blogspot.gr.

 

Το match program του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης θα διανεμηθεί στους φιλάθλους στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του σωματείου, ενώ ήδη κυκλοφορεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Σπάρτης… Όσοι, όμως, ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν και σε ηλεκτρονική μορφή στον διαδικτυακό τόπο της ομάδας.

 

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε και περιορισμένος αριθμός match programs, τα οποία συνοδεύονται από DVD με τηλεοπτικά σποτάκια, στιγμιότυπα από αγώνες και ολόκληρη τη διοργάνωση των 4ων Ιππικών Αγώνων Αγίας Τριάδος, όπως αναρτήθηκαν στο ιστολόγιο pao-kokk.blogspot.gr!

***Το match program σε μορφή pdf: http://www.scribd.com/doc/241117011/%CE%A0-%CE%91-%CE%9F-%CE%9A-Match-Program