Ο Μπεργκ στο Gazzetta TV! Oι προθέσεις για το μέλλον του. (βίντεο)

Ο Μάρκους Μπεργκ ανοίγει την καρδιά του στο Gazzetta TV και τη Χριστίνα Βραχάλη, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για το μέλλον και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του!

Ειναι 28 ετών. Γεννήθηκε στη Σουηδία. Ερωτεύτηκε την Ελλάδα. Αγάπησε τον Παναθηναικό. Ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Με πολλές εμφανείς και γνωστές σε όλους αρετές και ικανότητες. Χαμηλών τόνων στη ζωή. Άνθρωπος θετικός.

Άνθρωπος που από το “άσχημο” θα εκμαιεύσει το “όμορφο”… Γι αυτό κι από τον τραυματισμό του θα επιστρέψει πιο δυνατός και πιο ώριμος! Έχει έναν “φύλακα άγγελο”. Τη Ζοζεφίν. Και για τον Λιονέλ (όχι τον Μέσι), μεταμορφώνεται σε τίγρη, σε λύκο και λιοντάρι… Κυρίες και κύριοι Μάρκους Μπεργκ vs Χριστίνα Βραχάλη! Ο Σουηδός επιθετικός ανοίγει την αυλαία στην νέα ενότητα του Gazzetta TV, η οποία θα φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους! Μείνετε συντονισμένοι… *Ευχαριστούμε τον κ. Μιγκέλ Καπουάνο για τη βοήθειά του στη μετάφραση και το Living cafe στη Γλυφάδα για τη φιλοξενία Επιμέλεια – Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας Συνεργάστηκε: Θάνος Σαρρής