Αποχαιρέτησαν τον δικό τους Κώστα… (βίντεο, φωτογραφίες)

0
94

Μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους και έντονης συγκινησιακής φόρτισης , η οικογένεια του Εθνικού αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Κώστα Κατσούλη. 

Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης, σήμερα (Σάββατο) τελέστηκε τρισάγιο προς τιμήν του 46χρονου εκλιπόντα, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του από τα άνανδρα χτυπήματα των οπαδών του Ηροδότου. 

inner

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Εθνικού με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο (ήταν και στην κηδεία της Κρήτης), τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Αυχούδια. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον κόουτς Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, αλλά και η εφηβική ομάδα με τους προπονητές Θωμά Μακρή, Μάκη Σαμιώτη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη. 

inner

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές της Α Πειραιά της ΝΔ κ.κ Νεράντζης και Κατσαφάδος, ο Βουλευτής της Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ Καρύδης,, o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της Προοδευτικής, Δημήτρης Χόρτσας, ο πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σδρένιας, ο αναπληρωτής Γ.Γ της ΕΠΣΠ Ιωάννης Ποντίκης και ο ταμίας, Ιωάννης Σταματάτος. 

 

«Ένα μεγάλο γιατί και δικαιοσύνη» 

Συγκινημένος έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνουν τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη:«Εξακολουθούμε και έχουμε μια μεγάλη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί. Γιατί να γίνει αυτό το πράγμα; Από την άλλη πλευρά συνειδητοποιούμε το πόσο έχει επηρεάσει την αθλητική κοινή γνώμη ίσως γενική κοινή γνώμη αλλά κυρίως την αθλητική, είδαμε σήμερα εκπροσώπους από πάρα πολλές ομάδες, ομάδες που μπορεί να είχαμε και μια μικρή «αντιπαλότητα», ήταν δίπλα μας στην στενοχώρια μας και θεωρώ ότι με την κατάλληλη διαχείριση και από την πλευρά της ΕΠΟ και από της Πολιτείας αυτό το τραγικό συμβάν μπορεί να είναι η απαρχή για να δούμε κάτι καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει ώστε αυτοί που φταίνε αφενός να βρούνε την δικαιοσύνη μπροστά τους αλλά και αθλητικά απαιτούμε, δεν ζητάμε, να κάνει η ΕΠΟ το καθήκον της».