Ψήνεται μεγάλη επιστροφή τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ!

Ποιος ποδοσφαιριστής, που ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον Δικέφαλο, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει ξανά στην Τούμπα και γιατί; Ο Σκύλος, που τα μυρίζει όλα, έχει το θέμα!

Το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής τον Γενάρη φαίνεται να εξετάζεται από τώρα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αυτό που επιθυμούν στον Δικέφαλο είναι η ομάδα να διεκδικεί μέχρι τότε όλους τους στόχους της προκειμένου να ενισχυθεί και να αυξήσει τις πιθανότητες να τους πετύχει.

Ήδη ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει εντοπίσει ότι υπάρχει αδυναμία στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Όχι τόσο στα άκρα, όπου ο Μακ έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής λίρα εκατό, όσο στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι λείπει ο ποδοσφαιριστής που θα περάσει την κάθετη πάσα και θα τροφοδοτήσει τον Αθανασιάδη, ή που με μια ατομική ενέργεια θα ξεμπλοκάρει την ομάδα και θα κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη και μπορεί να τον βρει στο πρόσωπο ενός γνώριμου παίκτη που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την ομάδα. Ο λόγος για τον Λούκας που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ως δανεικός από τον Δικέφαλο στη Λα Κορούνια. Ο Ισπανός άσος έφυγε από τον ΠΑΟΚ με τη θέλησή του το καλοκαίρι αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να πεισθεί να γυρίσει στην Τούμπα.

Ο Αναστασιάδης υπολόγιζε, άλλωστε, στον Λούκας στην αρχή της προετοιμασίας και θεωρεί ότι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο ως “δεκάρι” όσο και στα “φτερά” της γραμμής κρούσης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν την πορεία του Λούκας στην Ισπανία και σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για την επιστροφή του τον Γενάρη στην ομάδα. Ο παίκτης ανήκει στον Δικέφαλο, έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και υπάρχει πρόθεση να επανενταχθεί σε αυτόν από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

πηγη: sport-dog.gr