Αγωνία για Μπιανκί

0
98

Ο Ζιλ Μπιανκί είχε ένα σοβαρό ατύχημα που οδήγησε στη διακοπή του το Grand Prix της Ιαπωνίας επισκιάζοντας τη νίκη του Λιούις Χάμιλτον. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Γάλλος πιλότος της Marussia.

Το Grand Prix της Ιαπωνίας άρχισε μετά δυσκολίας-λόγω της καταρρακτώδους βροχής-αλλά ολοκληρώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Όχι γιατί δεν έπεσε η καρό σημαία, αλλά γιατί ο αγώνας οδηγήθηκε σε αναγκαστική οριστική διακοπή από το ατύχημα που είχε στον 47ο γύρο ο Ζιλ Μπιανκί.inner

Ο Γάλλος πιλότος της Marussia έπεσε πάνω στον γερανό που είχε εισέλθει στην πίστα για να παραλάβει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ μετά την έξοδο που είχε λίγους γύρους νωρίτερα. Ο 25χρονος πιλότος φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά, με μια περίεργη «σιωπή» να πλανάται πάνω από την πίστα και τους πιλότους, αλλά και τους ανθρώπους των ομάδων εμφανώς σε κατάσταση σοκ. Παράλληλα, η τηλεοπτική κάλυψη απέφυγε επιμελώς να προβάλει πλάνα από το σημείο του ατυχήματος δείχνοντας πως κάτι άσχημο είχε συμβεί.

inner

Ο Μπιανκί διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήταν αναίσθητος κι άλλες να μιλούν για αισιόδοξα μηνύματα, αλλά καμία ενημέρωση από επίσημα χείλη. Μάλιστα η απονομή στον νικητή, Λιούις Χάμιλτον, έγινε σε βαρύ κλίμα, με τους τρεις πιλότους του πόντιουμ να μην «ψεκάζουν» με σαμπάνια, ως είθισται, τους αντιπάλους τους και τον κόσμο.

inner