Σπίτι στην Εθνική τώρα!

0
89

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου από το Ίλιον βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά, παρακολούθησαν την προπόνηση των διεθνών και ζήτησαν… νέο σπίτι για την Εθνική ομάδα.

 

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Εθνικής ομάδας στην πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά ενόψει των παιχνιδιών με την Φινλανδία και την Β. Ιρλανδία! Στις εγκαταστάσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρέθηκαν περίπου 30 πιτσιρικάδες από το 3ο δημοτικό σχολείου του Ίλιον, προκειμένου να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

 

 

Με την ευκαιρία αυτή όμως, φρόντισαν να στείλουν και το μήνυμά τους για την επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει η Εθνική ένα νέο. σπίτι, με ένα πανό, που έγραφε: «Η Εθνική μας χρειάζεται το δικό της σπίτι. Νέο γήπεδο τώρα!». Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, οι διεθνείς μαζεύτηκαν γύρω τους, έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία και αμέσως ξεκίνησαν το πρόγραμμα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τους μικρούς να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς».


πηγη: gazzetta.gr

 

Σχόλιο isports.gr: Οι πάρα πολλές επιτυχίες που έχει προσφέρει αυτή η ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο οι οποίες συνοδεύονται φυσικά και από τεράστια οικονομικά οφέλη.  Συνεπώς έπρεπε ήδη να έχει προπονητικό κέντρο η Εθνική ομάδα. Φυσικά αυτή η αδράνεια των υπευθύνων αποδεικνύει πόσο μικροί είναι για την θέση που κατέχουν και το γεγονός ότι δεν έχουν βοηθήσει όσο έπρεπε αυτή την ομάδα.