Δείλιασαν στις … τσιρλίντερς. H μεγαλύτερη ξεφτίλα στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

0
211

Έχασαν σε ένα γήπεδο που είχε μόνο τσιρλίντερς, χωρίς διαιτητικά όργια και απέναντι σε πιτσιρίκια που έπαιζαν πρώτη φορά σε ντέρμπι.

H μεγαλύτερη ξεφτίλα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, έχει ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2014 και γι’ αυτήν φταίνε όλοι. Απο τους προέδρους μέχρι τον φροντιστή της ομάδας.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ασχολήθηκαν όλη την εβδομάδα, με το αν ο Γιαννακόπουλος πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο και έκαναν μια… τρύπα στο νερό, αφού ο επικεφαλής του Παναθηναϊκού θρονιάστηκε σε μια πολυθρόνα και έβλεπε τα πιτσιρίκια του να κερδίζουν τον Ολυμπιακό.

Δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να προσδώσουν νοοτροπία νικητή στην ομάδα και στήριξαν τον Μπαρτζώκα, που πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα από τον μαθητευόμενο Αλβέρτη, αν και προηγήθηκε με 2-1 νίκες. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκαναν και ένσταση, προκαλώντας πρωτίστως τη χλεύη του κόσμου του Ολυμπιακού. Και σίγουρα αυτό το γεγονός θα γίνει σύνθημα στα στόματα των οπαδών του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα μετά από τέτοια ντροπιαστική ήττα…

Ο  Ολυμπιακός έχασε από τις… τσιρλίντερς του Παναθηναϊκού που ούρλιαζαν σπαστικά . Οι άνδρες δείλιασαν στο άδειο ΟΑΚΑ και τα σχόλια των αναγνωστών είναι ενδεικτικά του κλίματος για την κατάσταση  που επικρατεί στον σύλλογο…  πηγη: redplanet.gr