Να τι θα κάνουν με Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι!

0
105

Η αλήθεια είναι πως η σημερινή μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Από την άποψη ότι όλοι πίστευαν σε μία νίκη – πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με τις πολλές απουσίες και το ρόστερ με νέα παιδιά, έστω και δύσκολα, αλλά εκείνη δεν ήρθε.

Με αποτέλεσμα να στηθούν ακόμα και λαϊκά δικαστήρια έξω από το ΣΕΦ, όταν επέστρεψε η αποστολή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ακούει τα περισσότερα από τους οπαδούς…

Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε τη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, περί πιθανής αποχώρησης του Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό! Λόγω του πολύ κακού ξεκινήματος, παρά τις πολλές φιλοδοξίες που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν.

Ο σκύλος, πάντως, λέει ότι δύσκολα θα προκύψει μία τέτοια εξέλιξη. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν συνηθίζουν να διώχνουν προπονητές, πολύ περισσότερο αν εκείνοι έχουν προσφέρει έργο.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Α1 την Κυριακή, με τον Απόλλωνα Πάτρας και την ερχόμενη Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, εναντίον της Βαλένθια στην Ισπανία.

Πολύ δύσκολα, λοιπόν, θα προκύψει θέμα Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, όσο κι αν υπάρχουν φωνές που επιμένουν για αποχώρηση του Έλληνα κόουτς…  πηγη: sportdog.gr