Ο Διαμαντάκος πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού!

0
112

Ο Γιώργος Διαμαντάκος βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κάνει μία από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.  Aγωνίστηκε τουλάχιστον για 10 λεπτά και στάθηκε στο ύψος του ανάμεσα σε παίκτες εγνωσμένης αξίας που διαθέτουν τεράστια εμπειρία.    

Όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ιβάνοβιτς.

Για τη μεγάλη συμμετοχή του Διαμαντάκου και τη χρησιμοποίηση του Γιάνκοβιτς στη θέση «4» και αν αυτή η τακτική είχε σχεδιαστεί για να καλυφθούν οι απουσίες: «Από χθες ξέραμε ότι ο Γκιστ δεν θα έπαιζε. Και αυτό ήταν ξεκάθαρο για μας με τον Γιάνκοβιτς στο ‘’4’’ και τον Διαμαντάκο στο ‘’5’’».

Για τους πολλούς νέους του Παναθηναϊκού και αν αυτό βοήθησε στη στιγμή της ανατροπής με την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες που ενδεχομένως να γκρίνιαζε: «Πάντα είναι μεγάλο παιχνίδι, από τα πιο σημαντικά στην Ευρώπη. Όλοι έχουν κίνητρο είτε είναι άδειο, είτε γεμάτο το γήπεδο. Ίσως σήμερα παίξαμε πιο πάνω από το φυσιολογικό γι’ αυτή τη στιγμή επίπεδο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αν προπονηθούμε και παίξουμε όπως σήμερα, θα βελτιωθούμε παραπάνω».

‘Οπως γράφει στο άρθρο του ο Δημήτρης Κοντός:

Με τον Διαμαντάκο και τον Μποχωρίδη να καταθέτουν τη ψυχή τους μαγεμένοι από τα ρούχα των μεγάλων και τον Παππά να «οργιάζει» στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση πως έχει τα φόντα να  είναι ο επόμενος μεγάλος!

Έκανε διαχείριση για σεμινάριο με εννέα παίκτες και πήρε με απίστευτη μαεστρία το 100% απ’ όλους (δεδομένου του χρόνου και του βαθμού ετοιμότητας). Από τον Σλότερ (καταλυτικός στο τέλος), τον Μπλουμς (έβαλε δυο μεγάλα σουτ) , τον Γιάνκοβιτς (έκανε χίλιες δουλειές στο γήπεδο), τον Φώτση να έρχεται με φόρα από τον τραυματισμό του και τον Μπατίστα να κάνει πλάκα σε όποιον ερχότανε δίπλα χωρίς να μασά από τις εναλλαγές Ντάνστον και Χάντερ πάνω του και έχοντας φυσικά τις πλάτες του μικρού γίγαντα (Διαμαντάκου)!