Σοκ στην Γ’ Εθνική. Διαλύεται η Δόξα Νέας Μανωλάδας

0
99

Δραματικές ώρες περνά η Δόξα Ν. Μανολάδας, μετά την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου ελέω οικονομικής αδυναμίας!

Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση και με επίσημη ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας γνωστοποιεί τους λόγους της παραίτησής της, ενώ παράλληλα ζητά την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

«Το Δ.Σ της ΑΠΟ ΔΟΞΑ Ν. Μανωλάδας ανακοινώνει ότι σύσσωμο παραιτείται διότι δεν δύναται να ανταπεξέλθει στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας … Κι αυτό γιατί ήταν πολλοί που υποσχέθηκαν το καλοκαίρι αλλά δεν τήρησαν το λόγο τους … Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη αγωνιστική …. Θα περιμένουμε μήπως κάποιοι μπροστά στην διάλυση ευαισθητοποιηθούν και γίνει ανασυγκρότηση Δ.Σ ώστε η αγαπημένη μας Δόξα να συνεχίσει να την πορεία της … Περιμένουμε λοιπόν έμπρακτη υποστήριξη κ ενδιαφέρον κι όχι λόγια του » καφενείου «».

Αυτά αναφέρει, λοιπόν, η διοίκηση στην ανακοίνωση της, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά στην Τρίπολη για το ματς με τον Παναρκαδικό. Αν όμως μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν βρεθεί λύση, τότε ίσως το ματς της προσεχούς Κυριακής να είναι και το τελευταίο για τους «μαυραετούς».

Πηγή: patragoal.gr