Η Κωνσταντινά από το Γύθειο μάγεψε με την εκπληκτική ερμηνεία της! (βίντεο)

H Κωνσταντίνα Πρόκου είναι από το Γύθειο. Έχει 3 αδέρφια, τον Παναγιώτη, τον Νίκο και τον Γιάννη. Κάνει μαθήματα πιάνου και αρμόνιου. Aν και η μεγάλη της αγάπη είναι μουσική, θα ήθελε να γίνει και στρατιωτικός, γιατί ήταν και ο παππούς της.

Η 12χρονη Κωνσταντίνα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο νέο τηλεοπτικό διαγωνισμό παιδικού τραγουδιού ”the music school” που ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου.

Η Κωνσταντίνα τραγούδησε εκπληκτικά ένα τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα το ”Πέρασε η μπόρα”. Πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και θα έχει ως δάσκαλο της το Βαγγέλη Γερμανό.

 

Τι είναι το μουσικό σχολείο

Το μουσικό σχολείο του Mega ανοίγει τις πόρτες του.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσιάζει μια μουσική γιορτή γεμάτη τραγούδι και συναίσθημα. Πρωταγωνιστές 16 απίθανα παιδιά που θα μας συγκινήσουν με τις φωνές τους. Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ευρυδίκη, η Demy και ο Γιώργος Θεοφάνους αναλαμβάνουν να διδάξουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Κάθε δάσκαλος αναλαμβάνει να διδάξει 4 παιδιά. Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει ενώ βλέπουμε και αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Τα παιδιά αξιολογούνται μόνο θετικά, κανένα παιδί δεν αποχωρεί, αλλά ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς. Στη συνέχεια ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του. Στο τέλος της «σχολικής χρονιάς», το Mega θα προσφέρει στο παιδί που θα διακριθεί μία υποτροφία διετούς φοίτησης στο Ωδείο Αθηνών.

Παρουσίαση: Ντορέττα Παπαδημητρίου
Δάσκαλοι: Βαγγέλης Γερμανός, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Demy
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς
Εκτέλεση Παραγωγής: ON – NOIR PRODUCTIONS

Facebook Fan Page: www.facebook.com/themusicschoolmega
Follow on Twitter: https://twitter.com/TheMusicSchoolM
Follow on Instagram: http://instagram.com/megatvcom