Συνέχεια στο φιλανθρωπικό έργο των βετεράνων

0
54

Οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση δίνοντας ένα ακόμα ματς για ιερό σκοπό.

 

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού δεν σταματούν το πρόγραμμά τους αλλά και την δράση τους για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Έτσι, μετά το φιλικό της Ρόδου όπου έγινε με σκοπό να μαζευτούν πόροι για την Unicef, επόμενος σταθμός ήταν η Πάτρα. Οι παλιοί άσοι του συλλόγου αγωνίστηκαν με μικτή ομάδα επιλέκτων της πόλης και σκοπός ήταν η ενίσχυση και βοήθεια του συλλόγου «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες του νομού Αχαΐας.

 

 

Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος, με την υποδοχή αλλά και το γενικό κλίμα να είναι ενθουσιώδες. Τους βετεράνους τίμησαν πολλοί φορείς, όπως μεταξύ άλλων ποδοσφαιρικά σωματεία, η «Φλόγα» και ο Περιφερειάρχης της περιοχής, κ. Κατσιφάρας, ο οποίος στην συνέχεια απηύθυνε έναν μικρό χαιρετισμό. Μετά μίλησε η πρόεδρος της «Φλόγας», κ. Παπαϊωάννου, ενώ τέλος τοποθετήθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, που μετέφερε τους χαιρετισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο των Βετεράνων.

 

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Παχατουρίδης, Μπαρμπαρής, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Τζιωρτζιόπουλος, Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Καλύβας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σταμάτης και Γαϊτανάρος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Δαρίβας, Καραπατής, Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Αγγελής, Σαραλιώτης. Προπονητής, όπως πάντα, ο Αντώνης Τζανετουλάκος, με φροντιστές τους Πέτρο Ρηγούτσο και Νίκο Τουλγέρογλου.

 

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας για… μαέστρο τον Λουτσιάνο επικράτησαν με 11-3. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Καλογερόπουλος, τρία ο Γεωργουδάκης και από ένα οι Λουτσιάνο, Τζιωρτζιόπουλος, Μπονόβας και Καλύβας. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν οι βετεράνοι της ομάδας τίμησαν την μνήμη του Κώστα Δαβουρλή παραδίδοντας ένα αναμνηστικό Κύπελλο στην σύζυγό του, Ελένη Δαβουρλή. Στις 24/10 ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕ Λεμεσού και στις 28/10 με τον Ιωνικό Νικαίας.

πηγη: gazzetta.gr