Ταξιάρχες Νιάτων – Άμιλλα Αγίου Ιωάννη 1 – 2

0
81

Οι κάρτες, τα γκολ, οι 11άδες και προέρχονται από το site της ΕΠΣ Λακωνίας. 

Γκολ: Γιάννης Μεντής το 0-1 στο 7′, Γιάννης Συλιανάκος το 0-2 στο 73′ με πέναλτι, Παναγιώτης Συριόπουλος το 1-2 στο 78′ με πέναλτι.

Σήμερα 12 οκτωβρίου η ομάδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Λακωνίας.
Πρώτος της αγώνας ήταν μέσα στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου με την ομάδα των Tαξιαρχών Nιάτων. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε έτοιμη για να ξεκινήσει το μάτς έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και θέλοντας να δείξει ότι είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Άμιλλα Αγίου Ιωάννου: Άγγελος Γαλάτας, Σταύρος Μιχαλακάκος (Δημήτρης Αναγνωστόπουλος), Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, Κώστας Γιάννουκλας, Παναγιώτης Κούσουλας, Μιχάλης Πετρούλιας, Παναγιώτης Γκλέκας (Άγης Μπολάνης), Γιάννης Μεντής, Τάσος Ηλιόπουλος, Γιάννης Στυλιανάκος, Ανδρέας Σόβολος (Βαγγέλης Κοντογιάννης).

 Tην 18αδα συμπλήρωσαν οι παρακάτω: Αχιλλέας Τσίρκας, Πάνος Σαχάμης, Γιάννης Τσακωνάκος, Τάσος Μηνακάκης.

Taξιάρχες Νιάτων: –

Το παιχνίδι άρχισε με μία κλασική διπλή ευκαρία της ομάδας μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια κράτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού με κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του 1ου ημιχρόνου και ευτύχησε να προηγηθεί με γκόλ του Γιάννη Μεντή μετά από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό. Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Στυλιανάκου που απέκρουσε με πολύ καλή προσπάθεια ο αντίπαλος τεραματοφύλακας. Χαρακτηριστικό του 1ου ημιχρόνου η ανοχή του διαιτητή σε πολλά βίαια μαρκαρίσματα των αντίπαλων παικτών που πέρασαν κυριολεκτικά ατιμώρητα.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να πετύχει ένα 2ο γκόλ για να “καθαρίσει” το μάτς, όπως και έγινε με εκτέλεση πέναλτυ του Γιάννη Στυλιανάκου μετά από ανατροπή του Γιάννη Μεντή εντός της περιοχής. Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ήταν εκτός περιοχής. Από αυτή τη στιγμή το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή που άφηνε ατιμώρητα συνεχόμενα σκληρά φάουλ και δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτυ στους γηπεδούχους, τους επέτρεψε να μειώσουν στο σκόρ.Επίσης στην φάση του πέναλτυ απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Τάσο Ηλιόπουλο με 2η κίτρινη αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες. (σημείωση. Ο Τάσος Ηλιόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος είχε δεχτεί τα περισσότερα βίαια μαρκαρίσματα). Μετά την αποβολή η ομάδα προσαρμόστηκε στην άμυνα της τα τελευταία λεπτά για να κρατήσει το αποτέλεσμα και κυνήγησε το 3ο γκολ με αντεπιθέσεις. Σόβολος 1 φορά και 2 τετατετ του Στυλιανάκου σταμάτησαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Οι γηπεδούχοι είχαν 2 πολύ καλά σούτ έξω από την περιοχή που τα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Άγγελος Γαλατας. Στο 88′ επίσης χάθηκε ευκαιρία από τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με σούτ στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ομάδα έβγαλε το πολυπόθητο “διπλό” και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη. Πολλά παράπονα από την διαιτησία για την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

πηγη: http://www.amillafc.gr/