ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2014 – ΤΟΥΡΝΟΥΑ 10ΑΡΙΩΝ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

H δεύτερη ημέρα των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2014 επιφύλαξε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όλους τους αγωνιζόμενους, αφού ήταν αφιερωμένη στους λιλιπούτειους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι ήρθαν να αγωνιστούν και να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη γιορτή τένις της Πελοποννήσου. Αρωγοί και συνδιοργανωτές στην μεγάλη αυτή γιορτή ήταν η περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης και η ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, που τοποθέτησε στο πρόγραμμα των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2014 το 4ο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών.

Πάνω από 80 παιδιά από όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά ήρθαν στην Τρίπολη και αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης από της 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής σε δύο επίπεδα Πράσινο και Πορτοκαλί. Οι διοργανωτές είχαν επιφυλάξει εκπλήξεις δημιουργικότητας για όλα τα παιδιά όπως ζωγραφική και body painting. Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά οι αθλητές του πορτοκαλί επιπέδου αγωνίστηκαν για 2,5 ώρες με σύστημα roundrobbin σε ομάδες με ονομασίες χωρών της Ευρώπης και νικητής αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά ο συναγωνισμός, η ευγενής άμιλλα η οποία χαρακτηρίζει το άθλημα της αντισφαίρισης, το ταλέντο των μικρών τενιστών, και τα χαμόγελα τους μετά το πέρας των παιχνιδιών. Την μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου στους αγώνες είχαν οι ομάδες του “Ρήγα Άργους” και του ΟΑ Καλαμάτας, οι οποίοι στηρίζουν, πάντα και με το παραπάνω, όλες τις διοργανώσεις του ομίλου μας.

Στο πράσινο επίπεδο, που αποτελεί και το πιο ανταγωνιστικό επίπεδο στην κατηγορία των 10αριών νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Λαμπροπούλου Σ, Νασιάκος Γ. και Καραναγνώστης Κ.), οι οποίοι επικράτησαν στον τελικό της ομάδας του Ξυλοκάστρου με 2-1 σετ. Την 3η θέση του τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Ζακυνθινού Ομίλου Αντισφαίρισης και η 2η ομάδα του ΟΑ. Ξυλοκάστρου.

Το παρόν στην μεγάλη αυτή γιορτή της αντισφαίρισης ήταν ο Πρόεδρος της ΣΤ’  Ένωσης κ. Λουκάτος και ο Αντιπρόεδρος κ. Παπαγεωργάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καραλής και ο Αντιπρόεδρος κ. Κάμαρης. Από την πλευρά της εκκλησίας ήταν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. κ. Αλεξάνδρου, Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος, ο οποίος τέλεσε και τον καθιερωμένο αγιασμό του ομίλου τένις της ΑΕΚ. Την κεντρική ΑΕΚ Τρίπολης εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστόπουλος και ο εκπρόσωπος του ποδηλατικού τμήματος κ. Φαρφαράς.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει κατά κύριο λόγο τους αθλητές και τους συνοδούς τους που για μία ακόμη χρονιά, μας έκαναν την τιμή να συμμετέχουν στα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ. Επίσης όλους όσους ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 3ης ημέρας των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2014. Το πρόγραμμα των αγώνων συνεχίζεται σε καθημερινή βάση με πολλά παιχνίδια στο ΔΑΚ Τρίπολης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26/10/2014. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ομίλουwww.tennisaek.com.

IMG_20141012_132206 IMG_20141012_130841 IMG_20141012_130505 IMG_20141012_121454