Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

0
75

«Χτυπάει το τηλέφωνο και νομίζουμε πως είναι για να μας πουν ότι ο Ζιλ πέθανε»… Ο πατέρας του Μπιανκί συγκλονίζει μιλώντας στη Gazzetta Dello Sport. 

Τις στιγμές αγωνίας που ζει τις τελευταίες ημέρες περιέγραψε ο πατέρας του Ζιλ Μπιανκί, Φιλίπ, σε δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport. 

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουμε ότι μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι ο Ζιλ έχει πεθάνει», τόνισε ο πατέρας του πιλότου της Marussia και συνέχισε: 

«Δεν θα τα παρατήσει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Μπορώ να το δω. Το πιστεύω», τόνισε και πρόσθεσε: 

«Του μιλάω και ξέρω πως με ακούει. Οι γιατροί μας είπανε ότι ήδη είναι ένα θαύμα που επέζησε μετά από μια τέτοια σύγκρουση. Κανείς δεν έχει ζήσει μετά από ένα τέτοιο χτύπημα και με τέτοιο τραύμα. Αλλά το Ζιλ δεν θα τα παρατήσει. 

Ο προπονητής του, μου λέει ότι εάν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να το ξεπεράσει, τότε αυτό είναι ο Ζιλ». 

Ο πατέρας του Ζιλ Μπιανκί αναφέρθηκε και στη στήριξη που έχει από τους άλλους πιλότους της Formula 1. 

«Μας άγγιξε… Τους ευχαριστούμε όλοι. Πολλοί από αυτούς έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Ο Αλόνσο, ο Μάσα και άλλοι… Ο Χαμιλτον μου έστειλε ένα e-mail στο οποίο λέει ότι θέλει να γνωρίζει εάν μπορεί να κάνει κάτι, να του το πω. Ο Ρόσι και ο Μάρκες από το Moto GP το ίδιο», τονίζει ο Φιλίπ Μπιανκί. 

πηγη: sport-fm.gr