ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Η Σπάρτη φέτος είναι… χειρότερη από πέρυσι! Ο μόνος αντίπαλος του Παμίσου ο εαυτός του»

0
106

Χθες είχαμε μία κουβέντα στο τηλέφωνο με τον Γιώργο Πετρουλάκη, για τί άλλο, για τον μεγάλο Πάμισο φυσικά. Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» της Μεσσήνης μας μίλησε για όλους και για όλα, μη… διστάζοντας (ξανά) να βάλει κατά της ΑΕ Σπάρτης!

Μάλλον του έχει μείνει αποθεμένο (!) φαίνεται από… πέρυσι:

«Δεν νομίζω πως θα είναι και τόσο αξιόλογος αντίπαλος για τον Πάμισο φέτος η ΑΕ Σπάρτης. Και αυτό σας το λέω γιατί ούτε μεταγραφές έκανε, ούτε λεφτά πολλά θα έχει καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δείχνει ακόμη ζεστός να τους βοηθήσει όσο πέρυσι. Και με το δίκιο του ο άνθρωπος μετά το κάζο που έπαθαν στο Κιβέρι. Αλλά είπαμε, ο Θεός είναι μεγάλος και πλήρωσαν αυτά που έκαναν στον Πάμισο στο γήπεδό τους…».

Και ποιος θα είναι τώρα ο… αντίπαλος για τους «πράσινους» της Μεσσήνης όσο αφορά την «μάχη» της ανόδου τους τον Μάιο για την Γ’ Εθνική; «Περίμενε φίλε Σωτήρη, γιατί εσύ μας έβγαλες από τώρα πρωταθλητές (χαμόγελα). Κάτσε να πάρουμε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία και μετά λογικά θ’ ανέβουμε και στη Γ’ Εθνική καθώς τόσο στην Αρκαδία, όσο και την  Αργολίδα δεν βλέπω να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο να μας κοντράρει. O μόνος αντίπαλός μας φέτος είναι ο… αυτός μας»!

Και κατά τα’ άλλα, λεφτά… έχουμε στο «νησί» (νέα χαμόγελα); «Ναι, πιστεύω ότι φέτος όλα θα πάνε καλά. Ο νέος μας επενδυτής δείχνει ότι έχει χρήματα και θα βοηθήσει πολύ τον Πάμισο. Και αν έχεις λεφτά μετά λίγο πολύ όλα είναι εύκολα. Αρκεί να ξέρεις από μπάλα φυσικά. Μην την πατήσεις όπως πέρυσι η… Σπάρτη, έτσι;» (χαμογελάμε πάλι εδώ, κυρίως με τον αμίμητο τρόπο, το φοβερό στιλ του «νησιώτη» πρώην προέδρου και νυν γενικού αρχηγού).

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακή στην Ανδρούσα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στο «νησί» και ο Πάμισος εκτός απροόπτου θα παραταχτεί «κομπλέ» «κόντρα» στην ομάδα του Κώστα Καρλάφτη.

πηγή: sportstonoto.gr