Πανάκης: Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της πόλης και υπόσχομαι πως θα γίνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα καλά. Δήλωση Δημήτρη Καρρά. (φωτογραφίες, βίντεο)

0
123

Με μήνυμα στο facebook ο μεγάλος άτυχος Γιώργος Πανάκης ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.  Γράφει:

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο, να’στε όλοι καλά για τις ευχές σας ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος που είμαι μέλος της πόλης και υπόσχομαι πως θα γίνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα καλά για να βοηθήσω την ομάδα και την πόλη της Σπάρτης να κατακτήσει τους στόχους της.  Ένα ευχαριστώ και πάλι σε όλους, να’στε όλοι καλά. Η δύναμη και το ενδιαφέρουν σας με κάνουν να νοιώθω δυνατός. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ”

 

Yπενθυμίζουμε ότι είναι μόλις 2-3 μήνες στη Σπάρτη αφού αποτελεί φετινή απόκτηση της ομάδας.

 

H δήλωση του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Καρρά για την εγχείρηση:

«Σήμερα 15/10/2014 και ώρα 14:00, ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, Γιώργος Πανάκης, εγχειρίστηκε με επιτυχία στο ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών ΥΓΕΙΑ, από τον γιατρό της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κο Αθανάσιο Κονίδη.
Σύσσωμη η διοίκηση και οι συπαίχτες σου, σου εύχομαστε περαστικά καλή ανάρρωση και να είσαι σύντομα κοντά μας στο ταξίδι του πρωταθλητισμού που διανύει και φέτος η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ.

Περαστικά Γιωργάρα, σε περιμένουμε όλοι γρήγορα κοντά μας!!!»

 

Σας παραθέτουμε βίντεο και φωτογραφίες του Γιώργου στους αγώνες που αγωνίστηκε με την Α.Ε. Σπάρτη

 

 Το γκολ που πέτυχε με τον συνήθη τρόπο, με κεφαλιά χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στο τερματοφύλακα απέναντι στον Παναρκαδικό


πηγή βίντεο: arcadiasports.gr

 

CIMG1540CIMG1588