“Αμάρτησα πάτερ μου, αμάρτησα”!

0
149

Διαβάστε την κορυφαία ατάκα της βοηθού Χρυσούλας Κουρομπίλια προς έναν… παπά στην Τρίπολη, μετά τη λήξη του αγώνα του Αστέρα με τον Παναιτωλικό!

Η Χρυσούλα Κουρομπίλια, επόπτρια γραμμών στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό, χρειάστηκε αρκετές φορές να πάρει πάνω της δύσκολες φάσεις που ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες.

Στον Αστέρα έχουν αποδείξει πως, έτσι και αλλιώς δεν ασχολούνται με τη διαιτησία, ενώ στο συγκεκριμένο ματς δικαιώνεται η κ. Κουρομπίλια για τη φάση του γκολ που ακύρωσε ως οφσάιντ, αλλά ελέγχεται για τη φάση του τελευταίου λεπτού που φαίνεται να υπάρχει χέρι του Μαλεζά.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η βοηθός του Κύζα ήρθε σε επαφή με ανθρώπους του Αστέρα για τις τυπικές χειραψίες και τις ευχές για καλή συνέχεα. Αναμεσά τους υπήρχε και ο, γνωστός στην πόλη της Τρίπολης, πάτερ που δεν χάνει αναμέτρηση της ομάδας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση πειράγματος σχετικά με τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε η Κουρομπίλια, οι άνθρωποι του Αστέρα την προέτρεψαν να εξομολογηθεί ενώπιον του πάτερ για τις φάσεις που ήταν κατά των Αρκάδων.

Η ίδια, χωρίς να χάσει στιγμή το χιούμορ της, απάντησε με χαμόγελο “Αμάρτησα πάτερ μου, αμάρτησα” αναγκάζοντας τους υπολοίπους να ξεσπάσουν σε γέλια από την αυθόρμητη ατάκα της!

Πηγή: http://www.arcadiasports.gr