Η Μαύρη Θυέλλα θέλει σήμερα το 2πλο στο Κιβέρι

0
110

Η τοπική μας ομάδα η “Μαύρη Θύελλα” αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας με τον Ερμή Κιβερίου στο Κιβέρι. Για πολλούς αυτό το ματς  είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και η Καλαμάτα προέρχεται όπως θυμόμαστε όλοι από την απρόσμενη και αναπάντεχη ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο στάδιο της παραλίας και μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο της Γ” Εθνικής κατηγορίας μπορεί να βρίσκεται στην αρχή του, όμως αν μια ομάδα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την πρώτη θέση, θα πρέπει να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα εύκολα ή δύσκολα τόσο εκτός όσο και εντός έδρας!

Οι “μελανόλευκοι” διαθέτουν φέτος ρόστερ ικανό να κάνει την διαφορά στον όμιλο τους και να καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στην βαθμολογία από νωρίς, ώστε να μπορούν να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με καλύτερη ψυχολογία από τους αντιπάλους τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο συναντήσουν στον δύσκολο δρόμο τους. Έχουμε πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα ομάδων που υποτίμησαν τον αντίπαλο τους με γνωστά αποτελέσματα!

Η Καλαμάτα είναι αναγκασμένη θα λέγαμε αύριο να πάρει το διπλό στο Κιβέρι, ή εν πάση περιπτώσει ένα θετικό αποτέλεσμα, και με αυτό τον στόχο πηγαίνει αύριο στην Αργολίδα. Πολύ σημαντικό επίσης για την δύσκολη έξοδο της “Μαύρης Θύελλας” είναι ότι θα έχει στο πλευρό της τα “Bulldogs’, ενώ αρκετοί αναμένεται να είναι ακόμα φίλαθλοι από την πόλη μας αφού η μη απαγορευτικήαπόσταση σε συνδυασμό με τον καλό καιρό που θα έχει αύριο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για Κυριακάτικη εκδρομή στο όμορφο και παραθαλάσσιο Κιβέρι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε ζωντανά για την εξέλιξη του αγώνα από το taklin.gr

Να θυμίσουμε τέλος ότι η αποστολή για το Κιβέρι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γεωργακόπουλος, Δημητριάδης, Ζάρκος, Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Κουντάνης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Μούζος, Νιφορόπουλος, Πάππος, Ρούσσης, Σαλαπάτας, Σκάρος, Σκαρλάτος, Τριάντος, Τσάτσος, Χαρίτος, και Χριστοφιλέας.

πηγή: taklin.gr