Μαρινάκης: «Για μένα μετράει να κερδίσουμε την Κυριακή»

0
78

Ενθουσιασμένος απ’ το νέο θρίαμβο κόντρα στη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της πειραιώτικης ΠΑΕ αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

Ως νέα απόδειξη του πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός είδε τη σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκανε λόγο για διαφήμιση της Ελλάδας σ’ όλη την Ευρώπη με το θρίαμβο επί των πρωταθλητών Ιταλίας, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες που αγωνίστηκαν απόψε και ζήτησε ανάλογη προσήλωση και δουλειά προκειμένου να έρθει σε πρώτη φάση μια ακόμα νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή. 

Κάτι που όπως φάνηκε είναι και ο μεγάλος του στόχος ούτως ώστε να δείξει η ομάδα του στο γήπεδο την ανωτερότητά της. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη: 

«Επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε τη Γιουβέντους, αλλά για εμένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή (σ.σ. Παναθηναϊκό). Να εμφανιστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να αποδείξουμε το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο», είπε στο πρώτο του σχόλιο και συμπλήρωσε: 

«Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι 14 παίκτες που έπαιξαν απόψε. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις κατά καιρούς και δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε πως συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, θα δουλέψουμε για να είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε με κατεβασμένο κεφάλι». 

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, είπε: «Γράφουμε ιστορία, οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις επιτυχίες, πιστεύουν στους εαυτούς τους κι αυτό φαίνεται. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν ξανά συγκλονιστικός. Για άλλη μια φορά… σκέφτομαι την Κυριακή. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

πηγή: sport-fm.gr