Υπόκλιση από (και στον) Λουίς Ενρίκε!

0
118

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ ήταν η δίκαιη νικήτρια του ντέρμπι, ενώ δικαιολόγησε την παρουσία του Λουίς Σουάρες στην 11άδα.

«Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν κάναμε το 0-2 όπως θα μπορούσαμε. Σπαταλήσαμε ευκαιρίες και στην επανάληψη μας σκότωσε η Ρεάλ που έφτασε τελικά σε μία δίκαιη νίκη!» Ετσι ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ο Λουίς Ενρίκε που στη συνέχεια ανέλυσε τα λάθη της ομάδας του, αλλά και το γιατί έβαλε από την αρχή τον Λουίς Σουάρες.

«Για το πρώτο γκολ δεν έχω να πω κάτι. Ηταν πέναλτι. Το δεύτερο ήταν θέμα στρατηγικής και το τρίτο ήρθε από δικό μας λάθος. Η Ρεάλ στην κόντρα μας έκανε να υποφέρουμε. Οσον αφορά τον Λουίς Σουάρες, είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του. Είχε ρυθμό και ήταν καλύτερος ακόμα κι απ’ ότι εγώ περίμενα».

Για το τέλος ο Ισπανός κόουτς άφησε την προσπάθεια προσγείωσης της ομάδας του: «Τις αξιολογήσεις οφείλεις να τις κάνεις στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αυτή η ήττα μας κάνει να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι δυνατές σαν κι εμάς ή και ακόμα καλύτερες!»
πηγή: gazzetta.gr

Σχόλιο isports.gr:  Η τελευταία πρόταση έχει το σημαντικό νόημα και δίνει το καλύτερο μάθημα σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.