Πρώτος στην κατηγορία του ο Νίκος Δασκαλόπουλος στον Άθλο Μαινάλου. Δήλωση συναθλητή του.

0
122

O Nίκος Δασκαλόπουλος έτρεξε στον Άθλο Μαινάλου. Τερμάτισε πρώτος (1ος) στη κατηγορία του και δέκατος (1ος) στη γενική κατάταξη με χρόνο 1 ώρα και 48′ λεπτά.

 

10585483_590458504392217_1459505200_nΧαρακτηριστική η παρακάτω δήλωση του Βασίλη Φωτόπουλου για την παραπάνω φωτογραφία του με τον Νίκο Δασκαλόπουλο.

Μαζί με ένα γίγαντα και υπόδειγμα αθλητή

Πληροφορίες για τον ‘Αθλο Μαινάλου

Ο Άθλος Μαινάλου 2014 (bike+run), διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου 2014,  στον ομώνυμο πανέμορφο ορεινό όγκο του Μαινάλου.

Γίνεται για πέμπτη χρονιά  με την αιγίδα και την χορηγία του Δήμου Γορτυνίας.

Οι διαδρομές στο ποδήλατο και στο τρέξιμο είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε, να μπορεί να συμμετέχει με άνεση  ένας μέσος αθλητής αλλά  επίσης να μπορεί  ταυτόχρονα να τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του και ο έμπειρος  του αθλήματος.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα  είναι η καταπράσινη Βυτίνα.

Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος μόνο  ορεινή ποδηλασία(BIKE), ή  ορεινό τρέξιμο(RUN)  ή  και τα δυο αγωνίσματα μαζί.

Επίσης μπορεί να επιλέξει ποια από τις διαδρομές ορεινής ποδηλασίας(bike) θέλει να κάνει, οι οποίες θα γίνουν ταυτόχρονα  και ποια από τις διαδρομές ορεινού τρεξίματος(run) θέλει να κάνει, οι οποίες θα γίνουν και αυτές ταυτόχρονα.

O Άθλος Μαινάλου 2014 είναι και τα δύο αγωνίσματα (bike+run), με την επιλογή (bike+run) στις  διαδρομές Α΄.