ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2 – 0 (βίντεο)

0
109

Νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι  πέτυχε ο πρωτοπόρος στην Α΄Μεσσηνίας Πάμισος, στην κυριακάτικη αναμέτρηση στη Μεσσήνη τον Τέλο Άγρα.

Οι “πράσινοι” που αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη στον εορτάζοντα προέδρό τους Δημήτρη Αντωνόπουλο προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, όταν ο  Σεϊτάι  κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Αναστασόπουλο του Άγρα. Ο Καλαματιανός ρέφερι Κώστας Ψηλοπαναγιώτης υπέδειξε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Σεϊτάι και έκανε το 1-0.

10 λεπτά αργότερα ο δραστήριος Γιάννης Καλογερόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ και αφού η μπάλα κοντράρισε και στη πλάτη του Αναστασόπουλου πήρε περίεργη τροχιά όπως θα δείτε, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσώλη, αφού ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Πάτρικ Ανδρέου είχε αποβληθεί την περασμένη αγωνιστική και παρακολούθησε το ματς από τη κερκίδα.

Ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα δημιούργησε στον αγώνα η πολύ καλή ομάδα του Παμίσου κυρίως από στημένα, αλλά ο τερματοφύλακας Τσώλης είπε όχι σε τουλάχιστον τρεις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει!

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου της Μεσσήνης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Τσικίνης-Γεωργακλής): Καλλιντέρης, Αργυρόπουλος (83΄λ.τ. Πατσιώτης), Ι. Καλογερόπουλος (63΄Τριανταφυλλάκης) , Τσιπλάκης, Φιλόπουλος, Μανιάτης, Ι. Τρίψας, Σειτάι,  ΙΙ. Τρίψας. Βλαχόπουλος (77΄ΙΙ. Καλογερόπουλος) και, Ηλιόπουλος.

ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Αντώνης Μαυρέας): Τσώλης, Νάκος, Κωστακιώτης, Παϊκόπουλος (46΄Γεωργόπουλος), Μπερερής, Κορομηλάς, Μπιτσικώκος, Αναστασόπουλος (32΄Τουρλίδας), Γεωργακόπουλος, Τόσκα, Πότσης (46′ Γεωργακόπουλος) και Vantim Kolesnicenko

πηγή: taklin.gr