Δηλώσεις Κυριάκου Λυμπερόπουλου και τα φετινά του γκολ (βίντεο)

kiriakos_limpe

Ο Κυριάκος Λυμπερόπουλος (πρώτος κάτω δεξιά στην φωτογραφία) είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των πρώτων αγώνων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.  Έχει πετύχει δυο γκολ, ένα σε κάθε αγώνα που αγωνίστηκε και μαζί με τον Θεόδωρο Τσάκωνα συνθέτουν μια σημαντική απειλή για κάθε άμυνα της Α’ κατηγορίας όπως είδαμε πρόσφατα στο απολαυστικό 4 – 4 με τον Ολυμπιακό Γυθείου.  Υπενθυμίζουμε ότι ο Α.Ο. Λογγάστρας απέκτησε τον Κυριακό Λυμπερόπουλο από τον Α.Ο. Μεθώνης.  Ακολουθούν δηλώσεις του για τους δύο πρώτους αγώνες του Α.Ο. Λογγάστρας για τη φετινή χρονιά καθώς και βίντεο με τα φετινά του γκολ.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Ο Α.Ο. Λογγάστρας πήρε τον Κυριάκο Λυμπερόπουλο!!! (φωτογραφίες) 

 

Ερώτηση:  Πως ήταν το πρώτο σας εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Λογγάστρας και η επίστροφή της ομάδας στο γήπεδό της;

Απάντηση: Είχα 10 μήνες να παίξω αγώνα πρωταθληματος. Η ομάδα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από πολλά χρόνια.  Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που διεξήχθη σε υγιή αθλητικά πλαίσια! 

 

Ερώτηση:  Ποιοι είναι οι στόχοι του Α.Ο. Λογγάστρας για τη φετινή χρονιά;

Απάντηση:  Έχουμε ένα όμορφο γήπεδο μια εξαιρετική διοίκηση έναν καταπληκτικό προπονητή! Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ήμαστε συγκεντρωμένoι γιατί δεν γίναμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Γύθειο επειδή κερδίζαμε κατά την διάρκεια του αγώνα 4 – 2.  Εύχομαι να γίνονται πολιτισμένα παιχνίδια και χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι της ομάδας είναι να μαζέψουμε όσους περισοτερους βαθμούς στο πρώτο γύρο. Κάτι το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να μοιραστεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. 

 

Ερώτηση: Πως αντιμετωπίσατε τον αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Α.Ε. Σπάρτη;

Απάντηση: Είδαμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Σπάρτη σαν έναν αγώνα προετοιμασίας. Είχαμε 5-6 απουσίες αλλά τα παιδιά που έπαιξαν αναπληρωσαν το κενό. Η ομάδα θα είναι πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

 

Ερώτηση:  Είχατε την ευκαιρία να τεθείτε αντίπαλοι με Α.Ε. Σπάρτη και Ολυμπιακό Γυθείου.  Ποια η άποψή σου για τους δύο διεκδικητές του τίτλου από τους μέχρι σήμερα αγώνες;

Απάντηση: Είναι πολύ νωρίς για συμπέρασματα, αλλά η Σπάρτη δείχνει ότι είναι πιο ομάδα. Και έχει περιθώρια βελτίωσης αφού έχει ένα εξαιρετικό προπονητή.  Tο Γύθειο είναι μια ομάδα με πολύ καλή επίθεση, και με πρόβλημα στην άμυνα, πιστεύω ότι έχει ταβάνι.

 

Το γκολ που σκόραρε στον εκτός έδρας αγώνα της 3ης φάσης με την Α.Ε. Σπάρτη ισοφαρίζοντας 1-1.

πηγή βίντεο: report24.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Α.Ε. Σπάρτη – Α.Ο. Λογγάστρας 3 – 1 (βίντεο, φωτογραφίες) 

To γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον Α.Ο. Λογγάστρας μετά από πάσα του Θοδωρή Τσάκωνα στη ματσάρα 4-4 της 1ης αγωνιστικής του Α’ κατηγορίας Λακωνίας με τον Ολυμπιακό Γυθείου.

πηγή βίντεο: flynews.gr

Εκτέλεση φάουλ στο 4-4 με τον Ολυμπιακό Γυθείου

πηγή βίντεο: flynews.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο A.O. Λογγάστρας – Ολυμπιακός Γυθείου 4 – 4 (βίντεο, φωτογραφίες, δηλώσεις)