MVP ο Αμπέντ (φωτογραφία)

Η πολύ καλή εμφάνιση του Μεχντί Αμπέντ στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι οδήγησε τον Άλεν Πάρντιου να του δώσει θέση βασικού στο ματς με την Λίβερπουλ με τον Αλγερινό μέσο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε παιχνίδι της Premier League.

Και τι ντεμπούτο. Καλύτερο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Αμπέντ. Η ομάδα του κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και ο ίδιος ανακηρύχθηκε σε MVP της αναμέτρησης και πήρε το σχετικό βραβείο μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά το ματς μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Νιουκάστλ και χαρακτήρισε μαγικό το ντεμπούτο του ενώ αφιέρωσε το βραβείο που πήρε στον γιο του.

“Μια μαγική στιγμή για μένα και την ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μας. Η δουλειά και η ομαδικότητα χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον γιο μου Αμπέλ. Σε αγαπώ πολύ γιε μου”.

Το γεγονός φυσικά ότι πλέον ο Αμπέντ παίζει με την Νιουκάστλ και μάλιστα ως βασικός απομακρύνει το όποιο ενδεχόμενο υπήρχε τον Ιανουάριο να επιστρέψει και πάλι στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους όλο αυτό το διάστημα να παρακολουθούν διακριτικά την πορεία του και την παρουσία του.

 

 

πηγή: sport24.gr