Α.Ε. Δήμου Σκάλας – Ποσειδώνας Ελαφονήσου 1 – 0. Σχόλιο Καπερώνη.

0
107

Μπορεί η ομάδα της ΣΚΑΛΑΣ να πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα 2014-2015 την 3η αγωνιστική αλλά το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν το χάλι που παρουσίασε Κυριακή πρωί ώρα 11 και στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο βρέθηκαν με το ζόρι μόνο 11 ποδοσφαιριστές, ένα θέαμα λυπηρό για να μη πω τραγικό.

Δυστυχώς αυτό είναι το ποδοσφαιρικό κατάντημα της κάποτε παλιάς δύναμης του Λακωνικού ποδοσφαίρου (λες και έχει πέσει κάποια κατάρα).

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να σπρώξει την νεολαία προς αυτό το άθλημα, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ιστορία και το κατάντημα αυτό.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτά τα λίγα άτομα που ασχολούνται τόσο στην διοίκηση όσο και στον αγωνιστικό χώρο που μοχθούν πραγματικά παρά πολύ και προσπαθούν με όλοι τους τη δύναμη και εργατικότητα να προσελκύσουν κοντά τους και άλλους για το καλό της ομάδας.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι.

‘Ηταν ένας διαρκής μονόλογος της ομάδας της ΣΚΑΛΑΣ που έχασε σπάνιες ευκαιρίες για να πραγματοποίησει το σκορ της ημέρας.

Ευκαιρίες που για να χαθούν πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Το μοναδικό τέρμα η ομάδα της ΣΚΑΛΑΣ πέτυχε στο 25 λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ.
Όμως κατάφερε να τελείωση το παιχνίδι με 8 ποδοσφαιριστές αφού είχε 2 αποβολές (θ.Κολλάτου, Θωμ. Αντωνόπουλου) και έναν τραυματισμό τον οποίο δεν είχε αναπληρωματικό να τον αντικαταστήσει.

ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ

ΛΙΓΟΣ ΠΟΔ/ΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ.

 

Στέλιος Καπερώνης