Το επεισόδιο Κουρμπανά – Γεωργούντζου (βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε όριο ε ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας Νίκος Κουρμπανάς και κυριολεκτικά επιτέθηκε εναντίον του Σωτήρη Γεωργούντζου, επειδή… τόλμησε να συμφωνήσει με τον δημοσιογράφο του BEST Γιάννη Μπούρα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο ο Νίκος Κουρμπανάς εκτός από τις αχαρακτήριστες ύβρεις, εξαπολύει και ευθείες απειλές κατά του Σωτήρη Γεωργούντζου και πλέον τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές. Και αυτό γιατί δυστυχώς πλέον είναι συχνό το φαινόμενο επίθεσης με χρήση σωματικής ή λεκτικής βίας σε επαγγελματίες δημοσιογράφους ακόμα και σε χώρους εκτός του χώρου εργασίας τους.

Η συμπεριφορά του Νίκου Κουρμπανά εκτός από υβριστική και απειλητική, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση στοχοποίηση του Σωτήρη Γεωργούντζου και όπως είναι λογικό, οποιοδήποτε μελλοντικό περιστατικό με χρήση ψυχολογικής ή σωματικής βίας θα θεωρηθεί πως έχει άμεσα υπεύθυνο τον Νίκο Κουρμπανά.

Εμείς ως sportstonoto.gr κρατούμε ως συμπέρασμα από την επίθεση του Νίκου Κουρμπανά τα λεγόμενα του: “Γράφεις αναλήθειες και θα φύγω…”

BEST

ΘΑΡΡΟΣ

ΘΑΡΡΟΣ

ΤΑΚΛΙΝ

πηγή άρθρου: sportstonoto.gr