Συμμετοχές μέχρι τις 10 Νοεμβρίου για την άσκηση ΤΑΜΣ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ”

0
113

11547_698056723622801_4233906689896539987_n

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ… ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 10 ΝΟΕ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ.

ΤΑΜΣ ¨¨ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ¨¨

1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :

Η ΧΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ.. ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΦΙΛΙΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.
ΣΤΑ ΠΑΛΙΣΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΥΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ Ε’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 12/06:00/ΔΕΚ 2014 ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΧΧ Μ/Κ ΜΠΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΗΨΕΩΣ ΕΩΣ …..

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την σελίδα στο facebook