ΣΤΗΝ 2η ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΡΙΟ

0
107

10808204_10152818692561605_1413066063_n

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τα παιδιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την επιτυχία τόσο του ενωσιακού κάτω των 10 ετών στα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2014, όσο και την επιτυχία στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα από τους Λαμπροπούλου Σήλια και Νασιάκο Ιάσονα, ήρθε ακόμα μια πολύ δυνατή εμφάνιση για τους μικρούς αθλητές του ομίλου. Την 2η και την 3η θέση στο ενωσιακό τουρνουά που έγινε στο Ρίο κατέλαβαν οι δύο από τις τρείς ομάδες που αγωνίστηκε η ΑΕΚ Τρίπολης. Η ομάδα της ΑΕΚ 1 (Νασιάκος Γιώργος και Νασιάκος Ιάσονας) κατέλαβαν την 2η θέση και η ομάδα της ΑΕΚ 3 (Λαμπροπούλου Σήλια, Βουδούρη Μιλένα, Νασιάκου Σίσσυ) την 3η θέση του 5ου ενωσιακού κάτω των 10 ετών. Να θυμίσουμε ότι κάθε ομαδική συνάντηση σε αυτού του είδους των τουρνουά έχει 3 παιχνίδια (δύο μονά και ένα διπλό ).

Η ομάδα των Νασιάκου Γιώργου και Νασιάκου Ιάσονα ξεκινώντας με bye  τον πρώτο γύρο, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο την προηγούμενη φορά αντιμετώπισαν στον δεύτερο γύρο την ομάδα του ΑΟΑ Πατρών 2 της οποίας και επικράτησαν με 3-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο κέρδισαν τον ΟΑ Αιγιαλείας με το ίδιο σκορ 3-0 σετ και στον ημιτελικό τον ΑΟΑ Πατρών 3 με 2-1 σετ. Στον τελικό αντιμετώπισαν την ομάδα της Ζακύνθου, που την αποτελούσαν ένας αθλητής από την Ζάκυνθο και ένας αθλητής από το Ξυλόκαστρο, από την οποία και ηττήθηκαν με 2-1 σετ κατακτώντας έτσι την 2η θέση του τουρνουά.

Η ομάδα των Λαμπροπούλου Σήλια, Βουδούρη Μιλένα και Νασιάκου Σίσσυ κατέλαβαν την 3η θέση του τουρνουά χάνοντας στον ημιτελικό από την ομάδα που κέρδισε την πρώτη θέση του 5ου Ενωσιακού. Τα κορίτσια του Γιώργου Παπαδόπουλου επικράτησαν στον πρώτο γύρο του ΟΑ Αιγιαλείας με 3-0 σετ και στον δεύτερο γύρο του Κεφαλληνιακού ΟΑ 3 με το ίδιο σκορ (3-0). Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τον Κεφαλληνιακό ΟΑ 2 και τον κέρδισαν με 3-0 σετ περνώντας στα ημιτελικά με την Ζάκυνθο, της οποίας δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν, μένοντας έτσι στην 3η θέση του τουρνουά.  Σπουδαία εμφάνιση παρά την ήττα τους στον πρώτο γύρο έκαναν και οι μικροί αθλητές Λαμπρόπουλος Άγγελος και Λαμπρόπουλος Μιχάλης οι οποίοι έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε τουρνουά πράσινης μπάλας.

Η διοίκηση του ομίλου και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Χατζή και Πετροπουλάκου συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια στην χειμερινή προετοιμασία τους, ενόψει της καινούριας αγωνιστικής χρονιάς,  που ξεκινά σε λίγες ημέρες στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης.