Κονέ: «Καταστρέφουμε μια ομάδα 10 χρόνων»!

Για την ντροπιαστική ήττα από τα Νησιά Φερόε μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν βγάζουν το πάθος που πρέπει και ότι καταστρέφουν μια ομάδα 10 χρόνων…

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV:

«Δεν θέλω να μιλήσω τακτικά ή αγωνιστικά γι’ αυτό το θέμα. Η νοοτροπία μας ήταν πολύ κακή για άλλη μια φορά. Η ομάδα μετά το Μουντιάλ δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Φταίμε όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αυτή η κατάσταση πρέπει να φτιάξει. Σίγουρα κατά 95% έχουμε χάσει την πρόκριση. Τώρα το τι φταίει από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Δεν ξέρω τι να πω. Τα νεύρα και η απογοήτευση μετά από ένα τέτοιο ματς είναι πολλά. Μπράβο στα Νησιά Φερόε για την νίκη. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα με το Μουντιάλ. Δεν κατεβαίνει ο Ρανιέρι ή ο κ. Σαρρής να παίξουν, κατεβαίνουν οι παίκτες. Οπότε ο καθένας έχει την ευθύνη του».

Για το τι φταίει: «Δείξαμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι χαλάμε την εικόνα των 10 ετών, σίγουρα ήρθαν αποτυχίες μέσα σε αυτά τα χρόνια, αλλά εγώ από μικρός που θυμάμαι την Εθνική έδειχνε το θράσος και την μαχητικότητα για την ομάδα. Αυτό πρέπει να το ξαναβρούμε και όποιος παίζει στην Εθνική να παίζει με ενθουσιασμό για το εθνόσημο.

Εμείς καταστρέφουμε μια ομάδα 10 ετών. Πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί γι’ αυτές τις εμφανίσεις και σίγουρα πρέπει να δούμε σε βίντεο πως έπαιζαν τα παιδιά του 2004».

Για το ποιο είναι το κλίμα πλέον στην Εθνική: «Σίγουρα απογοήτευση. Τι να πεις μετά από αυτό το ματς. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι μια συγνώμη από τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μεγάλο συγνώμη σε όσους στηρίζουν την ομάδα από παλιά μέχρι τώρα και ένα συγνώμη στους εαυτούς μας γιατί δεν είναι εμφάνιση αυτή…».
πηγή: gazzetta.gr