Βελλής: «Μαρινάκη, μήπως καρφώνεσαι;»

Ο Σταμάτης Βελλής μπορεί να έχει αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, για το οποίο στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει αηδιασμένος, ωστόσο δεν παύει να ασχολείται.

Μάλιστα με αφορμή τις καταγγελίες του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague έθεσε στο Forum των Απολλωνιστών δύο… ερωτήματα:
«Καλά, ας υποθέσουμε πως έτσι έγιναν, όπως τα λέει ο κ. Μαρινάκης. Όμως εδώ τίθενται δύο τεράστια ερωτήματα.

1) Ο Μελισσανίδης δεν “έπαιζε μπάλα” εδώ και κάποια χρόνια. Για αυτά που συνέβησαν λοιπόν τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί δε μας λέει ο κ. Μαρινάκης ποιος ευθύνεται; Σίγουρα πάντως ΟΧΙ ο Μελισσανίδης.

2) Και κυριότερο: Από που και ως που κ. Μαρινάκη σου δίνουν αναφορά για το ποιοι διαιτητές θα ορισθούν σε αγώνες της Football League και για το ποιος ζήτησε την αντικατάσταση τους οι κκ Κουρίδης, Σαρρής και σια στους οποίους αναφέρεσαι; Τι είσαι εσύ και σου “αναφέρονται”; Μήπως κουτό παιδί με αυτά που είπες καρφώνεσαι μόνος σου και μας δικαιώνεις όλους εμάς χωρίς καν να το καταλάβεις; Μήπως έτσι αποδεικνύεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ότι όλοι αυτοί θεωρούν εσένα αφεντικό τους και σου δίνουν πλήρεις αναφορές;»

πηγή: sentragoal.gr