«Βόμβα» Καραγκούνη στην Εθνική!

Τη στιγμή που η ΕΠΟ τον… σκέφτεται ακόμα και για προσωρινό προπονητή, ο «Κάρα» μιλώντας στους παίκτες προέβη σε αποκαλύψεις για το μέλλον του!

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το πόστο που έλαβε μόλις πριν από περίπου δύο μήνες, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης, απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας στην ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Ο «Κάρα» εκμυστηρεύτηκε αυτή την σκέψη του μιλώντας στους παίκτες μετά την χθεσινή ντροπή, ωστόσο δεν διευκρίνισε αν τελικά θα προχωρήσει στην παραίτηση.

Ο Γιώργος Σαρρής πάντως επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, όμως… έριξες τους τόνους λέγοντας σήμερα στη ΝΕΡΙΤ: «Ο κ. Καραγκούνης δεν παραιτήθηκε, εξέφρασε μια επιθυμία στους ποδοσφαιριστές, όμως την ανακάλεσε αυτή τη σκέψη». Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρώην άσος ενδέχεται να κάτσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής στο φιλικό της Τετάρτης…

Αν πάντως ο «Κάρα» αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από την Εθνική, θα πρόκειται για τεράστιο πλήγμα, αφού είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει στην… επιστροφή!

πηγή: gazzetta.gr