Σε Mikel FC μετατρέπεται η ΑΕΛ!

Δε σταματάνε οι εξελίξεις στη Λάρισα, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επ’ αόριστον διακοπή λειτουργίας της ομάδας.

Άλλο ένα απολαυστικό κείμενο από την ιστοσελίδα «Ο γύρος του διαδικτύου»…

O πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας, σύμφωνα με πληροφορίες επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη που θα κάνει αίσθηση σε όλη τη χωρά.

Συμφωνία με τα Mikel αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα. Συμφωνία που πιθανότατα θα αφορά την αλλαγή ονόματος του όχι μόνο του γηπέδου, αλλά και ολόκληρης της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν οι πιέσεις της γνωστής αλυσίδας θα αποφέρουν καρπούς, και το γήπεδο “AEL FC ARENA” θα μετατραπεί σε “MIKEL FC ARENA”, καθιστώντας το την μεγαλύτερη καφετέρια του κόσμου.

Το business plan που έχει καταρτιστεί εδώ και καιρό αναλύει την ριζική αναδιοργάνωση όλης της ομάδας σε όλους τους τομείς, από τα ενεργειακά ποτά των αθλητών που θα αντικατασταθούν με Μικελοτσίνο μέχρι και τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Την ευκαιρία να αναδείξουν την Λάρισα πέρα από πρωταθλήτρια του καφέ και σε πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο θέλουν να έχουν οι υπεύθυνοι του Mikel, απογοητευμένοι από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα.

Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις από το κόσμο και προχωρήσει η υπόθεση, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν άμεσα, με πρώτη αυτή προπονητή. Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την αλλαγή διοίκησης είναι ο Παντελής Καφές.

πηγή: sportdog.gr