Βόμβα Ιβάν! Τι αγοράζει και τρελαίνει τους οπαδούς; (εικόνα)

Ποια είναι η μεγάλη κίνηση που ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και γιατί θα πρέπει να …αγχώνονται Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Διάβασε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εφημερίδας.

Έτοιμος να μπει και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του “Σπορ του Βορρά”.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ προτίθεται να ασχοληθεί ενεργά και με το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου συμμετέχοντας στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ.

Το αφεντικό του Δικεφάλου έχει προσφέρει και στο παρελθόν οικονομική βοήθεια στο μπάσκετ, ωστόσο αυτή τη φορά φέρεται αποφασισμένο να αναλάβει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην ΚΑΕ.

Ο Σαββίδης, άλλωστε, αγαπάει πολύ το μπάσκετ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει βρεθεί αρκετές φορές στο κλειστό της Πυλαίας.

Σε περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πραγματοποιήσει δυναμικό μπάσιμο και στην ΚΑΕ, γίνεται αντιληπτό ότι η μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ θα ισχυροποιηθεί και το άθλημα θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό.

Μία τέτοια κίνηση, βέβαια, θα προκαλέσει και μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς του Δικεφάλου, οι οποίοι εδώ και χρόνια βλέπουν την ομάδα μπάσκετ να μην μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και να μπει σφήνα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

πηγή: sportdog.gr