Παρέλαση ισχυρών από τον Εισαγγελέα (βίντεο, φωτογραφίες)

Πιένες για την Εισαγγελία, καθώς από το πρωί διαβαίνουν το κατώφλι της για διαφορετικές υποθέσεις οι μεγαλομέτοχοι στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς στις ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Γιαννακόπουλος και αδελφοί Αγγελόπουλοι κλήθηκαν για συστάσεις ώστε να πέσουν οι τόνοι στο ελληνικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλλοκατηγορίες που συνεχίζουν να ανταλλάσσουν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για το Κύπελλο. Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαρρής καλούνται να δώσουν ένορκες καταθέσεις σχετικά με την επίθεση κατά του διαιτητή Ζωγράφου.

Εξηγήσεις στον εισαγγελέα από Μαρινάκη

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε λίγο πριν από τις 11.10 το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο έρευνας της αθλητικής Δικαιοσύνης για τα όσα κατήγγειλε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγκλου έχει καλέσει για συστάσεις τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο ΣαρρήΟ αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγκλου έχει καλέσει τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Οι τρεις ισχυροί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνουν ένορκες καταθέσεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία για την επίθεση αγνώστων κατά του αντιπροέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χρ. Ζωγράφου στον Κολωνό.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε γνωστοποιήσει ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ απείλησε τηλεφωνικά τον κ. Ζωγράφο, ζητώντας του μεταξύ άλλων να ορίσει συγκεκριμένους διαιτητές στην αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την Παναχαϊκή.

Παράλληλα, ο αθλητικός εισαγγελέας έχει καλέσει για συστάσεις, ώστε να πέσουν οι τόνοι, τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους, καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλλοκατηγορίες που συνεχίζουν να ανταλλάσσουν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για το Κύπελλο.

Στην Ευελπίδων Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος

Δεκτικοί στις παρατηρήσεις του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγκλου, εμφανίστηκαν οι προέδροι των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την Τρίτη την παραίτησή του, συναντήθηκε για περίπου 20 λεπτά με τον αθλητικό εισαγγελέα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Η συνάντηση με τους επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός διήρκεσε τον διπλάσιο χρόνο.

Βγαίνοντας από την εισαγγελία οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσαν:

Γ. Αγγελόπουλος: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται.

Π. Αγγελόπουλος: Η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και στην οικογένεια μας και σε όλα είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμος και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς.

πηγή: zougla.gr