Α’ κατηγορία Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Κινήσεις Λακωνικού και δηλώσεις Θανάση Σκιαδά

Επόμενος σταθμός μας στο ταξίδι μας στην Α Ανδρώνείναι η Σπάρτη και συγκεκριμένα ο Λακωνικός, η οποία στα 4 χρόνια ζωής της, θα έχει την 3η συνεχή της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία. Οι “Γαλανόλευκοι”είχαν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους το καλοκαίρι που μας πέρασε και η φετινή σεζόν θα είναι για αυτούς μια μεταβατική περίοδος.

Ο εδώ και 4 χρόνια προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκιαδάς δήλωσε τα εξής για την προετοιμασία και την φετινή σεζόν: “Η τέταρτη χρονιά της ομάδας μας και τρίτη κατά σειρά στην Ά τοπική κατηγορία συνοδεύεται με μια τεράστια πρόκληση τόσο για το προπονητικό επιτελείο όσο και για τους αθλητές της ομάδας αφού καλούμαστε να υπερκεράσουμε το νεαρό της ηλικίας και την απειρία του συνόλου μας και να ανταποκριθούμε στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του φετινού πρωταθλήματος δεδομένου πως πρόκειται για τα ποιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Η ομάδα του Λακωνικού, όπως και όλες οι ομάδες που εντάσσονται στα πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει στον ιδανικό βαθμό το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της και όπως διαφαίνεται θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θεωρητικά ανέτοιμη. Η προσπάθειά μας ήταν και θα είναι συνεχώς προς μία κατεύθυνση αυτή της συνεχούς βελτίωσης μέσα από τις προπονήσεις και ευελπιστούμε μέσα από τους αγώνες να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε ελκυστικό, γρήγορο και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό μπάσκετ”.

Όσον αφορά για τους στόχους της ομάδας του ο νεαρός προπονητής είπε: “Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία την οποία θα επιδιώξουμε να εξασφαλίσουμε από νωρίς.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες”.

Αποχώρησαν : Γιάτρας Σ.,Παπαδόπουλος Γ.,Καρκαβίλας Γ.,Σπυράκος Δ.,Κουβελιώτης Δ.,Κωνσταντόπουλος Ν.,

Ήρθαν :Κοκκάλης Θ.,Κοκκόλης Δ.,Μαμαλάκης Κ.,Μιχελάκος Δ.,Ρέμπελος Δ.,Τριτάκης Π.,Κωστιάντος Σ.

πηγή: basketpress.gr