Α’ κατηγορία Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Κινήσεις ΑΓΟΝ Γυθείου και δηλώσεις Δημήτρη Πρόκου

Ο Λάκωνας ΑΓΟΝΓ είναι η έτερη ομάδα που ανέβηκε στην Α Ανδρών σαν πρωταθλήτρια του Β Ομίλου, μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους στην της Β Ανδρών. Η ομάδα του Γυθείου αρκετά ενισχυμένη με έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά το κλίμα και έχουν ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, θέλει να εξασφαλίσει μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Το basketpress.gr ήρθε σε επικοινωνία με την σημαία της ομάδας και προπονητή της Δημήτρη Πρόκο, ο οποίος μας μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας: “Σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα όπως, η έλλειψη του γηπέδου μας αναγκάζει να μετακινείται η ομάδα τρεις φορές την εβδομάδα στον Βλαχιώτη για να κάνουμε προπόνηση. Άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα είναι η απουσία των εφήβων από τις προπονήσεις λόγο των σχολικών τους υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο υπόλοιπος κορμός της ομάδας έχει προπονηθεί και είναι σε κάποια ετοιμότητα , αλλά με το πρόβλημα των μικρών η ομάδα είναι κομμένη στην μέση”.

Στην συνέχεια ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στον βασικό στόχο του Λάκωνα: “Με όλες αυτές τις συνθήκες που προαναφέραμε, ο στόχος μας για φέτος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία”. 

Ήρθαν: Σωτήρης Παπαδάκος, Γιάννης Αναγνωστάκος, Βασίλης Μπαγιώκος

Έφυγαν: Βασίλης Κυριακουλάκος

πηγή: basketpress.gr