Δημήτρης Καρράς: Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν.

0
120

Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε Σπάρτη αναφέρθηκε στα θέματα της ομάδας και σημείωσε πως αυτή την στιγμή κοιτάμε μόνο το κυριακάτικο παιχνίδι που όλοι μαζί ενωμένοι πάμε να πάρουμε το ντέρμπι στο Γύθειο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέματα που θα συζητηθούν στην πορεία. Αυτή την στιγμή το κλίμα στα αποδυτήρια της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ είναι στο καλύτερο επίπεδο.
Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας δήλωσε:

«Έτσι θέλω να σας βλέπω. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια μέχρι σήμερα, πετύχαμε νίκες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τους 3 βαθμούς της νίκης με την Πελλάνα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς δεν έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τίποτε άλλο, εκτός από το ματς της Κυριακής. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Γυθείου, έστω και με μισό μηδέν για να αυξήσουμε τη διαφορά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι όλα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις να καταφέρουμε να τα βγάλουμε και στο γήπεδο και να παίξουμε δυνατά».

Ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Σπάρτη προσκάλεσε τον κόσμο της Σπάρτης να συμπαρασταθεί με υγιή τρόπο την Κυριακή, δηλώνοντας τα εξής:

«Καλώ ακόμη μία φορά τον φίλαθλο κόσμο της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, να δώσει το βροντερό παρόν την ερχόμενη Κυριακή στο Γύθειο, να φωνάξει δυνατά υπέρ της ομάδας μας, χωρίς προκλήσεις και προβλήματα, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, την κατάκτηση των 3 βαθμών.
Η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ, προχωράει ενωμένη σαν μια καλή οικογένεια, για την κατάκτηση των στόχων μας, την άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Λακωνίας.»
CIMG1719