Μπάσκετ Ανδρών: Κινήσεις Α.Ε. Σπάρτη και δήλωση Μπεμπέτσου

0
218

Προτελευταίος μας σταθμός είναι η ΑΕ Σπάρτη τουΠαντελή Μπεμπέτσου, η οποία επέστρεψε πέρσι στην “μεγάλη” κατηγορία και ίσως ήταν από μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις, όντας η μια από τις δυο ομάδες που κέρδισαν τον περσινό πρωταθλητή Ακάδημο. Αν δεν είχε και τις ατυχίες των τραυματισμών ίσως η θέση της στην βαθμολογία να ήταν ακόμη πιο ψηλά. Φέτος με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, οι “Ροσσονέρο” θα προσπαθήσουν να εντάξουν στην ομάδα τα παιδιά του εφηβικού μαζί με τις προσθήκες αλλά και τους ήδη υπάρχοντες έμπειρους παίκτες.

Ο πολύπειρος κόουτς της ΑΕΣ Παντελής Μπεμπέστος μίλησε στο basketpress.grγια την πορεία της προετοιμασίας: “Η προετοιμασία ήταν ελλιπής και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, όμως τόσα χρόνια δεν κάναμε και τις καλύτερες προετοιμασίες, έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα μονταριστούμε μέσα από τα παιχνίδια. Ο περσινός βασικός κορμός της ομάδας λείπει όλος είτε από τραυματισμούς (Γιάννης και Ντίνος Καλλιάνης), είτε για λόγους σπουδών (Γιάννης Καλομοίρης), είτε διότι κάποιοι παίκτες δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα, αλλά οι καινούργιες προσθήκες πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά”.

Στην συνέχεια ο Λάκωνας προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους: “Οι φετινοί στόχοι είναι να παραμείνει η ομάδα γρήγορα στην κατηγορία και να παίξουμε καλό και ποιοτικό μπάσκετ κυρίως με τους μικρούς αλλά και με την εμπειρία και την βοήθεια των μεγάλων. Στόχος μας είναι να πάμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από την περσινή σεζόν, βλέποντας την τετράδα από μακρυά”.

Ήρθαν: Σταύρος Γιάτρας, Στάθης Γκλέκας, Δημήτρης Κουμάνταρος, Παναγιώτης Λιόντος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σπυράκος

Έφυγαν: Γιώργος Βεργυρής, Κώστας Βουργιώτης, Σταύρος Κανελλάκης, Γιάννης Χασάπης, Άκης Νικολόπουλος

πηγή: basketpress.gr