Δημήτρης Καρράς: Η ομάδα θέλει ηρεμία και προστασία.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Καρράς στο report24.gr σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα σημεία της.

 

Αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Γυθείου λέγοντας τα εξής:

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. ‘Εβγαλε η ομάδα στο γήπεδο αυτά που είχαμε πει, έπρεπε να είχαμε κερδίσει το λιγότερο 1 – 3.  Δυστυχώς ολιγωρήσαμε σε κάποιες φάσεις όπως μιλήσαμε με τον Αργύρη Κατσίχτη ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι. Μιλήσαμε για κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που ήταν κάποια λαθάκια από τα οποία δεχτήκαμε τα δύο γκολ.
Δεν θεωρώ ότι η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο της Σπάρτης που στήριξε την ομάδα. Oι ποδοσφαιριστές δεν επηρεάστηκαν από την φυγή του Τσίρκοβιτς, είναι επαγγελματίες.

 

Για την επόμενη ημέρα, τις μεταγραφικές κινήσεις και την γνώση του Λακωνικού ποδοσφαίρου

Η ομάδα προχωράει με τον Αργύρη Κατσίχτη και γενικό αρχηγό τον Θύμιο Σταυρόπουλο. Συνεχίζει ο Αργύρης μέχρι νεωτέρας.

Παρακολουθώ ένα ποδοσφαιριστή για την θέση του σέντερ φορ παίζει σε πολύ γνωστή ομάδα της Βορείου Ελλάδας, αμυντικό από ομάδα Β’ εθνικής που μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο, και αριστερό χαφ Γ’ εθνικής. Είναι δύσκολο ποδοσφαιριστές που προσεγγίζονται από εμένα να κατεβούν να παίξουν Α’ τοπικό.

‘Εχει ψαχτεί η Λακωνική αγορά. Εγώ έκανα καριέρα σε ομάδες Αθηναϊκές και μια ομάδα από νησί. Δεν μπορώ να ξέρω 100% τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λακωνίας. Ξέρω αποσπασματικά, ήξερα, μελέτησα την ομάδα στα μπαράζ, ξέρω τους ανταγωνιστές μου, δεν είναι μόνο ο Πάμισος, είναι και η Κυπαρισσία, είναι μια ομάδα από το ‘Αργος.   Περίμενα να έχω μία εισήγηση από την Σπάρτη για Λάκωνες ποδοσφαιριστές. Τυχαίο παράδειγμα, δεν γνώριζα ότι ο Τάσος Τρακάκης είναι Σπαρτιάτης.

 

Για την γενική συνέλευση που ήταν να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου

Μου δόθηκε εντολή να πω ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει αρχές Οκτωβρίου. Δεν μπορώ να πιέσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έχει να κάνει με 1 εκατομμύριο κόσμο ημερησίως να του βρω χρόνο να δει κάποια άτομα της Σπάρτης και να γίνει η Γενική Συνέλευση.

 

Για τους επαγγελματίες που θέλουν να βοηθήσουν και αυτούς το κάνουν
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που προσφέρουν τη σίτιση των ποδοσφαιριστών μας.  ‘Οποιος επγγαλεματίας θέλει να βοηθήσει να συναντήσει τον Γιάννη Βουζιώτη.

 

Για την βοήθεια του κόσμου και τις φήμες που ακoύγονται
Ζητώ από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο κάθε Κυριακή όπως μπορεί. Η ομάδα θέλει ηρεμία και προστασία και να σταματήσουν κάποιοι άνθρωποι να βγάζουν φήμες που δεν ισχύουν.

 

Για τον δικό του ρόλο και τον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ανοιχτός να ακούσει την κάθε πρόταση. Δεν μιλάω με τον κύριο Γιαννακόπουλο καθημερινά, εγώ δέχομαι, παραθέτω και εισηγούμαι με τον κύριο Παύλου.

Δεν είμαι χρηματοδότης της ομάδας. Αν ήμουν χρηματοδότης θα είχα κάνει άλλες κινήσεις.