Μαύρη Θύελλα: Αρωγός στο έργο που προσφέρει «Το χαμόγελο του παιδιού»

Αρωγός στο σημαντικό έργο που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέκεται ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ προσφέροντας μέρος των εσόδων από την πώληση των ειδών της μπουτίκ της ομάδας στην ενίσχυση του έργου του οργανισμού.

Στις μέρες μας, όπου η κοινωνική προσφορά είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ αισθάνεται πάνω απ” όλα, ηθική υποχρέωσή του να στηρίξει και να ενισχύσει τις ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δεκάδες δράσεις του για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.

Έτσι, με μεγάλη χαρά ο ιστορικός σύλλογος της «Μαύρης Θύελλας» θα προσφέρει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 10% των εσόδων που θα πραγματοποιηθούν από τις πωλήσεις των ειδών της ομάδας από το περίπτερο στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Φαρών αλλά και την κινητή μπουτίκ που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο την Κυριακή, στο ματς με τον Παναργειακό.

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει πλέον έναν νέο σύμμαχο: τον ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Μαζί μας ευελπιστούμε να συνταχθεί όλος ο φίλαθλος -και όχι μόνο- κόσμος της πόλης ώστε να έχουν όλα τα παιδιά αυτά που δικαιούνται, αυτά που η κοινωνία οφείλει να παρέχει ως αυτονόητα.