Σταύρος Μανιάτης: ‘Eχει χαθεί το πάθος και η δύναμη στο Λακωνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας της εύκολης τιμωρίας.

0
137

ksirokampi2

Η παρακάτω δήλωση έγινε από τον προπονητή του Απόλλων Ξηροκαμπίου Σταύρο Μανιάτη μετά από Συμβούλιο με τους παράγοντες της ομάδας για πολλά θέματα της ομάδας.

 

Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες για τη σημερινή μας ήττα, πολλά συγχαρητήρια στον Ευρώτα Έλους για τη νίκη του.

Αυτό που συμβαίνει σε άλλες ομάδες, όπως ο Α.Ο. Λογγάστρας και στον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Λυμπερόπουλο, θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί σε εμάς απλά καταφέρνουμε να συγκρατηθούμε γιατί αν αντιδράσουμε, θα τιμωρηθούμε και δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τα πρόστιμα.

Υπάρχει φόβος από τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές απέναντι στους διαιτητές, πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό μόνο στην δική μας ομάδα.

Φοβούνται οι προπονητές και οι παράγοντες να μιλήσουν γιατί θα τους πετάξουν με το παραμικρό έξω από το γήπεδο και θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο.

Φοβούνται οι ποδοσφαιριστές να πέσουν από μαρκάρισμα γιατί θα τιμωρηθούν είτε με κάρτα και σε αποβολή να πληρώσουν πρόστιμο.

Τι πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε μαρκάρισμα;

Να μείνει όρθιος για να μην του δώσει ο διαιτητής κίτρινη κάρτα για θέατρο;

Στα αποδυτήρια δεν ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά με το να ηρεμήσουμε.

‘Εχει χαθεί το πάθος και η δύναμη στο Λακωνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας της εύκολης τιμωρίας.

Πρέπει να ρωτήσουν, να μάθουν οι διαιτητές και οι άνθρωποι της Ένωσης πως αιμορραγούν οικονομικά οι ομάδες για να βγάλουν τη χρονιά.

Να σεβαστούν τον ιδρώτα των αγωνιζομένων και την στήριξη των απλών ανθρώπων που από το υστέρημά τους, στηρίζουν την κάθε ομάδα οικονομικά.

Εμείς για παράδειγμα θα δώσουμε σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 500 ευρώ για τους αγώνες όλων των τμημάτων μας.

Βγήκαμε σε έρανο για να μπορέσουμε να μαζέψουμε το ποσό αυτό.

Δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο που πασχίζει να βρει τους οικονομικούς πόρους για να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο το χωριό μας και να αθληθούν τα παιδιά μας.

Δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με τις ομάδες διαλυμένες οικονομικά.