Το isports.gr αποτελεί το δικό σας βήμα στη Λακωνία

Από την έναρξη λειτουργίας του isports.gr τον Ιούνιο του 2014 έχουμε καταφέρει μέσα από την άμεση, αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση να προσελκύσουμε το σύνολο σχεδόν όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό στο Νομό Λακωνίας.  Σε αυτό το διάστημα έχουν δημοσιευτεί 8 χιλιάδες, επτακόσια επτά άρθρα (8.707) συνεπώς ζητάμε συγγνώμη φυσικά για τυχόν παραλείψεις η λάθη τα οποία πιθανόν να έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κάποιον η να μην τον αναφέρουμε σε καμία περίπτωση. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας ενημερώνουν από τα γήπεδα για τις πληροφορίες που μας παρέχουν κατά την εξέλιξη των αγώνων.

Το διαδίκτυο είναι το πιο ισχυρό μέσο ελεύθερης έκφρασης που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Έχει φέρει επανάσταση σχεδόν σε κάθε μορφή επικοινωνίας. Οποιοσδήποτε διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να μιλήσει, να δημιουργήσει, να μάθει και να μοιραστεί. Η ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών συμβάλλει στην ανάπτυξη των κοινοτήτων και την ευημερία των εθνών.

 Μέσα από την δύναμη του διαδικτύου μπορείτε να στείλετε άρθρο προς δημοσίευση και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του site στον ακόλουθο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομίου: [email protected].

Το isports έχει μια βασική αποστολή, η οποία είναι να ακούγεται η άποψη και η φωνή όλων όσων σχετίζονται με τον χώρο του ποδοσφαίρου και όλων των αθλημάτων στη Λακωνία. Mπορείτε να στείλετε το άρθρο σας, τις φωτογραφίες, βίντεο η οποιαδήποτε άλλο πολυμέσο είτε προβάλλοντας κάποιο αγώνα σας, είτε εκφράζοντας την άποψή σας για κάποιο θέμα, είτε οτιδήποτε άλλο χρίζει προβολής και διάδοσης.

Τα παραπάνω φυσικά ισχύουν για όλα τα αθλήματα, όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, όλους τους παράγοντες και οποιονδήποτε άλλο σχετίζεται με αθλητικά στη Λακωνία.

Το isports.gr υπάρχει για το καλό των ομάδων και όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό στο Νομό μας κάτι το οποίο αποδεικνύεται 365 ημέρες το χρόνο επί 24ώρου βάσεως!