Επισκόπηση πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας. Στη Λακωνία το πιο αμφίρροπο!

0
107

telos_8is_A-apotelesmata

molaikos_znto

Για άλλη μια αγωνιστική αποδείχτηκε ότι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα γίνεται στη Λακωνία με τις 11 από τις 12 ομάδες που αγωνίστηκαν αυτή την αγωνιστική να σκοράρουν.

Aξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες που βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πριν από την 8η αγωνιστική, Ατρόμητος Συκέας  και Ευρώτας Έλους σημείωσαν εντυπωσιακές νίκες σκοράρωντας 4 γκολ!

‘Ολες οι ομάδες της Α’ κατηγορίας Λακωνίας έχουν σημειώσει νίκη σε αντίθεση με τα άλλα πρωταθλήματα που υπάρχουν ομάδες χωρίς νίκη μετά από 11 και 12 αγωνιστικές.

Τέσσερεις ομάδες διεδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή Λακωνίας, Μολαϊκός, Ολυμπιακός Γυθείου, Α.Ε. Σπάρτης, Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών στις πρώτες θέσεις του πίνακα μετά από την ολοκλήρωση 8 αγωνιστικών.

telos_12is_messinias

Στη Μεσσηνία Πάμισος στο +4 από τον Α.Ο. Κυπαρρισίας.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Σεϊτάι πέτυχε χατ τρικ στον αγώνα που έγινε χθες στην Σπερχογεία.

Ο Πάμισος επικράτησε 3 – 1 με τον Σεϊτάι στο τρίτο γκολ να “κρεμάει” τον τερματοφύλακα μα λόμπα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Πάμισος δείχνει να έχει το προβάδισμα για τον τίτλο αν και πολλά θα ξεκαθαρίσουν την 15η αγωνιστική στον αγώνα όπου η ομάδα της Μεσσήνης υποδέχεται τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.

pamisos_ektos_me_sperxo

telos_11is_argolida

Στην Αργολίδα ο Κορωνις Κοιλάδας έχει αποσπαστεί 6 βαθμούς από τον δεύτερο Πανασιναϊκό μετά από 11 αγωνιστικές.

Αξιοσημείωτο στοιχείο για την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας τα 39 γκολ που έχει σκοράρει και τα μόλις 3 που έχει δεχτεί!

koronis_koiladas

 

Στην Αρκαδία ο Πανθυρεατικός στο +4 από το Λεωνίδιο.

telos_8is_arkadia