Ο Αργύρης Κατσίχτης προπονητής στην Α.Ε. Σπάρτη

0
82

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μίκι Τσίρκοβιτς, έχει αναλάβει τα ηνία της Σπάρτης από την ημέρα που αποχώρησε ο Σέρβος κόουτς, σήμερα όμως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας η πρόσληψή του.

 

Ο 52χρονος τεχνικός έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο της προπονητικής, ενώ γνωρίζει όσο λίγοι το λακωνικό ποδόσφαιρο, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως ο Μολαϊκός, Πανγυθεατικός και Αστέρας Βλαχιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Α.Ε. Σπάρτη έχει εργαστεί στο προπονητικό τιμ για 8 χρόνια.

 

«Η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Αργύρη Κατσίχτη μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-2015.
Ο κος Κατσίχτης, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Καρρά αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ομάδος κ. Γιάννη Βουζιώτη».
Ο ‘’Σπαρτιάτης’’, με τον οποίο η “Μπάρτσα” πανηγύρισε στο παρελθόν πολλές επιτυχίες στο τιμόνι της, ήρθε σε συμφωνία με το Δ.Σ. της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ και συμφώνησε σε όλα, να οδηγήσει την ομάδα της Σπάρτης, στην κατάκτηση των στόχων της, άνοδο στη Γ’ εθνική και κύπελλο Λακωνίας.

Ο κος Γιαννακόπουλος καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, εύχεται στον έμπειρο τεχνικό, καλή επιτυχία, για την κατάκτηση των στόχων της ομάδος μας.

katsixtis_me_tsirkovits