Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου προπονητής του Κάστρου Μονεμβασιάς

0
82

Χθες 2 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε απο το Δ.Σ. του Συλλόγου, ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ο νέος Προπονητής της ομάδος, Στέφανος Μεϊμάρογλου, ο οποίος πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση, στήν Λακωνική ομάδα.

Το Κάστρο Μονεμβασιάς βρίσκεται στην 13η θέση της Α’ κατηγορίας Λακωνίας με 5 βαθμούς.

Ο νέος προπονητής του Κάστρο έκανε την εξής δήλωση:

– Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, για την τιμή που μου έκανε, να μου εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία της ομάδος, την στιγμή μάλιστα, που ο Λακωνικός Σύλλογος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση απο πλευράς βαθμολογικής συγκομοιδής. Αναλαμβάνω την ομάδα, στην τελευταίά θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας,ωστόσο αυτό δεν με φοβίζει, καθώς με δουλειά και με πίστη στίς δυνάμεις μας, όλα θα πάνε καλά, και ο Σύλλογος, θα έλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, διότι μετά απο είκοσι ολόκληρα χρόνια, επανέρχομαι ποδοσφαιρικά στόν Νομό Λακωνίας, που είναι ένας αγαπημένος μου νομός, και έχω φίλους που με εκτιμούν και τους εκτιμώ! Ξεκινήσαμε ήδη την δουλειά μας, και πολύ σύντομα θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε. Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες, και θέλω να δίνω τα διαπιστευτήρια μου, στα δύσκολα.

 

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου έχει κάνει πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες με ιστορικούς Συλλόγους, που έκαναν αίσθηση, όπως: ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ), ΟΦΑΜ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ), Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ) και άλλες.