Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή η μικρή Μαρία!

0
78

Ο πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ, Διονύσης Χιώτης αποκάλυψε ότι βγήκε νικήτρια από την πιο δύσκολη μάχη, η Μαρία Μόκα!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βοήθησε οικονομικά το κορίτσι που υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες στη Γερμανία, ωστόσο, πλέον τις σταμάτησε έχοντας δείξει οι εξετάσεις πως τα σώματα καρκίνου είναι νεκρά και θα ζήσει ξανά φυσιολογικά!

Φίλοι μου έχω να σας ανακοινώσω ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Μόλις δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την Γερμανία. Ήταν η Μαρία Μόκα, η οποία μου ανακοίνωσε ότι έγινε αυτό που όλοι ευχόμασταν. Η Μαρία είναι πλέον καλά!!! Η μαγνητική, η οποία έκανε χτες έδειξε ότι υπάρχουν κάποια σώματα καρκίνου, τα οποία όμως είναι νεκρά και ότι από σήμερα σταματά όλες τις χημειοθεραπείες τις οποίες έκανε. Μετά από 6 χρόνια ασθένειας, ο γολγοθάς της Μαρίας έλαβε οριστικό τέλος.

Ο πανάγαθος Θεός, μετά από μια σκληρή δοκιμασία, της έδωσε πίσω το πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία της. Θα ήθελα, εκ μέρους της οικογένειας της Μαρίας, να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε για την μικρή και ο Θεός να δίνει υγεία σε σας και στις οικογένειές σας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο των χρημάτων που έχουν μείνει στην τράπεζα μετά το κούρεμα των καταθέσεων το 2012, μετά τις όποιες διαδικασίες θα χρειαστούν, θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, τις οποίες υπάρχουν παιδιά με προβλήματα υγείας. Επίσης να σας ενημερώσω ότι για το “κουρεμένο” ποσό, ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Χιώτης.

πηγή: gazzetta.gr