Σκάνε βόμβες Μαρινάκη!

0
193

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού; Τι ετοιμάζεται να κάνει και γιατί; Ο Σκύλος, που βρίσκεται παντού και “μυρίζεται” τα πάντα, έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Το κακό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και το -5 από την κορυφή της βαθμολογίας έχει ενεργοποιήσει άπαντες στον Ολυμπιακό. Θέμα Μίτσελ, όπως γράφτηκε από κάποιους, δεν τίθεται σε καμία περίπτωση και η διοίκηση στηρίζει 100% τον Ισπανό προπονητή. Θεωρείται, πάντως, ειλημμένη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ενισχυθεί η ομάδα με 2-3 μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, το αφεντικό των Ερυθρολεύκων έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να γίνουν δυνατές προσθήκες που θα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Αυτό που θέλει ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών είναι να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και γι΄ αυτό δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές μεταγραφικές κινήσεις το επόμενο διάστημα.

Ο σκοπός της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία και δεδομένη αξία έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει γρήγορα και να καλύψει το χαμένο έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να παρουσιασθεί περισσότερο ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Θα πρέπει επομένως να αναμένουμε ηχερές μεταγραφές τον Γενάρη που θα προκαλέσουν αίσθηση στον κόσμο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε το πρώτο “χτύπημα”, αφού η εντολή του προέδρου είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Από εκεί και πέρα, βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να προκύψει και κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή αν σκάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση ή το ζητήσει ο προπονητής.

πηγή: sportdog.gr