Κάστρο Μονεμβασιάς – Α.Ο. Λογγάστρας 0 – 0. Μεϊμάρογλου: Συγχαίρω τους παίκτες μου, απέδωσαν τεχνικοτακτικά άριστα.

0
137

λογγαστρα_2014

Κάστρο Μονεμβασιάς και Α.Ο. Λογγάστρας ανανδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0 την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου σε ένα αγώνα με πολύ ένταση και 3 αποβολές.

 

Δήλωση του νέου προπονητή του Κάστρου Μονεμβασιάς Μεϊμάρογλου

‘Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το σύνολο των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησα σήμερα, καθώς τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, και έκαναν το καλύτερο δυνατό. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, όμως η αδικαιολόγητη αποβολή στον Τσαρίσκι Γ. νωρίς στο δεύτερο ημιχρόνιο, και ένα εμφανέστατο πέναλτι υπερ μας, που μετατράπηκε από τον διαιτητή σε φάουλ έξω από την περιοχή, μας στέρησαν την πιθανότητα μιας σπουδαίας νίκης.

Αγωνιστήκαμε για σχεδόν μισή ώρα, με εννιά παίκτες, και εντούτοις δεν πιεστήκαμε, ούτε έγιναν φάσεις εις βάρος μας, και αυτό είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς μας. Δεν θα ασχοληθώ με θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας μου, όπως για παράδειγμα την εχθρική διαιτησία που είχαμε σήμερα, αυτό είναι δουλειά των διοικούντων του Συλλόγου, που ασφαλώς, έχουν χίλια δίκια που θα διαμαρτυρηθούν εντόνως σχετικά, στις αρμόδιες αρχές.

Δίνω έμφαση στο να συγχαίρω και πάλι τους παίκτες μας, που απέδωσαν τεχνικοτακτικά άριστα, και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, βάση των συνθήκων σήμερα, που θα μας δώσει την ώθηση για να πάμε ακόμα καλύτερα στο προσεχές μέλλον. Με τέτοιες εμφανίσεις και με τέτοια αγωνιστική νοοτροπία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Σύλλογος μας.

7_dek_monemvasia_loggastra

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας