Κάστρο Μονεμβασιάς: Ντεμπούτο Μεϊμάρογλου εντός με Α.Ο. Λογγάστρας. Δήλωση Μεϊμάρογλου

Στα πλαίσια 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, ο ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, Α.Ε. Δήμου Μονεμβασιάς ¨Το Κάστρο¨, υποδέχεται στο ουδέτερο γήπεδο των Μολάων, τον συγκρότημα του Α.Ο. Λογγάστρας.
Ο εν λόγω αγώνας, έχει την δική του ιδιαιτερότητα, καθώς είναι το ντεμπούτο του Στέφανου Μεϊμάρογλου, στην τεχνική ηγεσία της ομάδος της Μονεμβασίας, και εκτός των άλλων, είναι και σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, και για τις δύο ομάδες.
Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ολοκλήρωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής, την προετοιμασία της ομάδος, για την αναμέτρηση, και ανακοινώνει την αποστολή των παικτών στους οποίους θα στηριχτεί ο Σύλλογος, για τις ανάγκες του αγώνος.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν ως ετοιμοπόλεμοι από τον προπονητή του Κάστρου Μονεμβασιάς, είναι οι: Λάσπας Ανέστης, Onyeribe Fabian, Πένριντ Γιόκπμαν, Μπούμπαλης Πέτρος, Κυριαζάκος Γιώργος, Penev Konstantin, Χούτρης Βασίλης, Τρέσσος Γιάννης, Τζώρτζης Κλέαρχος, Κουφάκος Παναγιώτης, Κακούσιος Γιώργος, Κώνστας Βαγγέλης, Ελμαζάϊ Γκεράλδο, Σκάγκος Γιάννης, Αντωνίου Βαγγέλης, Μπαρμπαγιαννάκος Σωτήρης, και Τερζιώτης Κώστας.

 

10574224_727342920635479_7234789177842465804_n
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ¨ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:
– Εχουμε έναν πολύ δύσκολο και κρίσιμο αγώνα μπροστά μας, και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνος. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, και μαζί με τα παιδιά, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, και απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους μας, να στηρίξουν τους παίκτες μας. Κάθε αγώνας, αποτελεί και μία πρόκληση για εμάς, και αυτήν την φιλοσοφία μου, προσπαθώ να περάσω εδώ και μία βδομάδα που είμαι στον Σύλλογο, στους παίκτες μας. Δίνουμε τις αγωνιστικές μας εξετάσεις και παράλληλα αξιολογούμαστε όλοι, με πρώτο και «καλύτερο» εμένα.